Cum sa ti protejezi casa cu 1000 de lei

protejezi casaTot mai multe persoane sunt preocupate de cum sa se protejeze mai bine. Majoritatea nu prea dispun de sume foarte mari pentru a face investitii majore in acest sens, asa ca o solutie avantajoasa pentru cei care vor sa se asigure ca nu cad prada hotilor este instalarea unui sistem de securitate.

Se pare ca cei care se hotarasc sa ia o masura in securizarea locuintei, apeleaza de regula o firma de specialitate in domeniu. Motivul pentru care acestea fac asta ar putea fi pretul destul de bun, unele firme fiind importatori directi de astfel de echipamente sau posibilitatea de a discuta cu un expert si de a primi consultanta in alegerea unei solutii. Nu toata lumea stie din ce se compune un astfel de sistem sau nu toti au timpul necesar pentru a cauta si a se documenta pe internet, fiind mult mai simplu pentru unii sa apeleze la un specialist care sa le explice totul pe intelesul lor. Numai daca luam in calcul cele doua motive, se pare ca este o situatie WIN WIN apelarea la o societatea din domeniu, economisiti si bani, dar si timp. Lista ar putea continua, dar ne-am indeparta prea mult de la titlul articolului.

Una din cele mai populare solutii de pe piata este un Kit Supraveghere Video la 641 LEI, hard diskul de 1000 GB la 258 LEI si cablul de semnal si alimentare la 90 LEI pentru 50 de metri. Toate acestea duc la un cost de 989 de  LEI, dupa cum spuneam si mai sus, asta inseamna sub 1000 de LEI. Acest sistem pare ideal pentru o casa normala, acoperind o zona destul de mare.

Avantajele acestei solutii sunt ca:

– veti avea imagini 24 de ore din 24, atat pe timp de zi, cat si pe noapte,

– veti avea o calitate destul de buna a imaginii, rezolutia fiind HD,

– veti putea sa va conectati oricand la sistem doar cu un simplu click, kitul permitand conexiunea la internet si accesarea de pe telefonul mobil.

Solutia prezentata este un best seller al siteului i-Video. Daca veti vizita magazinul online, acolo veti gasi o varietate de solutii, atat cu mai multe camere, dar cat si cu mai putine, preturile fiind destul de accesibile pentru orice consumator.

Distribuie articolul 'Cum sa ti protejezi casa cu 1000 de lei' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cum sa ti protejezi casa cu 1000 de lei