Curiozitati despre Japonia

Inainte de a calatorii intr-o tara, trebuie sa stiti detaliile importante despre aceasta. Daca urmeaza sa calatoriti in Japonia, informatiile urmatoare o sa va ajute sa calatoriti astfel incat sa cunoasteti deja tara.

Despre Japonia

De ce este adorata Japonia? In primul rand multumita atractiilor principale pe care le detine. In afara de satele si orasele frumoase veti putea sa vizitati in Japonia si peisaje naturale unice, unde veti avea ocazia sa cunoasteti fauna interesanta a tarii. Daca doriti sa aflati cu adevarat totul despre tara, apelati cu incredere la articolele prezentate pe siteul www.japonia.org.

Japonia este o tara insulara, aceasta este unul dintre motivele pentru care turistii doresc sa viziteze tara, deoarece pe perioada calatoriei nu va trebui sa petreaca timpul numai in orasele zgomotoase.

Curiozitatile Japoniei

Prima curiozitate legat de tara este ca mai multe insule compun Japonia, mai exact 6.800 de insule, din care 4 insule sunt mai mari. De asemenea, tara dispune si de aproximativ 250 de vulcani. Trebuie sa stiti despre Japonia ca majoritatea localnicilor traiesc in zonele muntoase. Cand o sa viziati casa localnicilor veti observa ca podeaua este ridicata cu 15 cm, ceea ce inseamna ca va trebui sa va descalcati inainte de a intra in casa. O alta curiozitate si totodata un lucru pozitiv legat de Japonia este ocupa locul al 2-lea unde rata criminalitatii este mica, deci nu va trebui sa va faceti griji din cauza sigurantei. Tot in categoria curiozitatilor sunt incluse si atractiile turistice precum:

  • Insula Yonaguni
  • Templul Kinkaku-Ji
  • Castelul Himeji
Distribuie articolul 'Curiozitati despre Japonia' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Curiozitati despre Japonia