De cand nu i-ai mai spus “Te iubesc” celui de langa tine?

Poate suna ciudat si nu te’ai gandit niciodata la asta. Insa cat de mult iti pasa de cel de langa tine? De cand nu i-ai mai facut o declaratie de dragoste?

Oare de ce nu mai facem nici o declaratie de dragoste?

Stiu ca toate grijile voastre acum sunt bani, dorinta de a avea cat mai multe si pierdem din vedere foarte multe lucruri. Stiu ca poate ai uitat toate juramintele pe care vi le’ati facut impreuna cand ati decis sa va casatoriti iar serviciul, problemele de zi cu zi ne face sa uitam ca am iubit sau iubim pe cineva insa nu mai avem timpul necesar, oare de ce?

  • Pentru ca ajungem mai tarziu de la servici.
  • Pentru ca nu discutam niciodata cu partenerul despre lucrurile marunte si ce am facut in timpul zilei.
  • Poate ca ajungem acasa, pornim calculatorul, telefonul si nu ne mai intereseaza altceva din cauza oboselii.
  • Poate ca asteptam prea multe de la cel de langa noi si devenim dezamagiti din orice.
  • Poate ca pur si simplu nu mai privim cu aieasi ochi persoana de lagna noi nu ne mai atrage la fel de mult.
  • Poate ca preferam sa iesim in oras cu alti prieteni decat sa stam acasa langa cel caruia i-am daruit o parte din viata noastra si i-am jurat dragoste pana la moarte.

In societatea de astazi, aceste motive devin din ce in ce mai plauzibile insa de multe ori poate ca nu sunt atat de justificate.

De ce sa ii transmiti cateva mesaje de dragoste?

Cateva cuvinte de suflet pot aduce lumina in relatia voastra, insa cel mai important este ca unul din voi sa stie sa faca primul pas. Fi tu aceasta persoana si trimitei cateva mesaje de dragoste prin care sa iti exprimi sentimentele fata de partenerul tau, prin care sa ii spui ceea ce simti.

De multe ori ne este frica sa facem acest lucru deoarece traim cu impresia ca vom fi respinsi insa chiar si asa trebuie incercat. Chiar si asa este foarte important sa incerci sa alimetezi relatia de cuplu cat mai mult si cat mai frumos.

Bucurativa de lucruri simple si o sa vedeti ca toate vor prinde un alt contur.

Pe Povesteata.eu poti cere un sfat, poti gasii declaratii de dragoste pentru el sau pentru ea care sa i le poti trimite oricand si nu neaparat cu o ocazie speciala.

Va doresc mult succes.

 

Distribuie articolul 'De cand nu i-ai mai spus “Te iubesc” celui de langa tine?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Suntem o firma de web design si promovare pe internet. Scriem cat mai multe articole din domeniul IT pentru a ajuta persoanele interesate de realizarea unui web site!

Leave A Response For De cand nu i-ai mai spus “Te iubesc” celui de langa tine?