Despre smartphoneuri si evolutia acestora

Asadar, un smartphone te ajuta foarte mult, iar aici nu ne referim doar la partea de apeluri si mesagerie, ci la faptul ca este o adevarata agenda, care ne poate face sa fim mult mai productivi, fiind asadar ideal in cazul persoanelor din segmentul business, dar nu numai.lux-standart.ru

Faptul ca ai in permanenta cu tine toate email-urile, precum si accesul usor la multe aplicatii care iti sunt de un real ajutor reprezinta un mare plus. Desigur, un smartphone este ideal si pe partea de multimedia, iar aici scoatem in evidenta in primul rand faptul ca vine echipat cu o camera foto care de cele mai multe ori isi face treaba mai mult decat bine, putand fi considerata a fi un inlocuitor al aparatului foto clasic.

De asemenea un astfel de gadget poate fi folosit ca un MP3 Player sau, de ce nu, sa urmaresti filme sau seriale (aici este si in functie de care este diagonala ecranului).

Acum, cred ca te intrebi la ce trebuie sa fii atent in momentul in care esti in cautarea unui nou smartphone. Ei bine, in primul rand trebuie sa te gandesti la diagonala pe care vrei sa o aiba ecranul. In prezent cele mai cautate sunt telefoanele cu ecrane de 5 inch, dar tendinta este de a op[ta pentru cele de 5.5 inch. Desigur, aici depinde foarte mult de preferintele fiecaruia dintre nopi. In al doilea rand trebuie sa iti indrepti atentia spre acel model care vine cu un minim de 1 GB RAM (fiind totusi de preferat unul cu o mermorie RAM de 2 GB), iar nu in ultimul rand sa fie vorba de un procesor destul de capabil (de preferat unul quad-core).

Distribuie articolul 'Despre smartphoneuri si evolutia acestora' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Despre smartphoneuri si evolutia acestora