Diete de vedete de evitat in 2020

protein-house-romaniaDieteticienii din cadrul British Dietetic Association au dat alerte cu privire la pericolele pe care le prezinta regimurile si dietele popularizate de vedete si de influenceri.

Perfuzii de vitamine. Pe Instagram, Chrissy Teigen se afiseaza cu zambetul pe buze alaturi de o perfuzie cu vitamine in brat. Extrem de popular in Statele Unite ale Americii si in Regatul Unit, perfuziile cu vitamine permit vindecarea unei mahmureli, permite arderea de grasimi sau intarirea sistemului imunitar. Care este insa parerea specialistilor ? aceasta practica este inconstienta si periculaosa totodata conform specialistilor. De fiecare data cand se insereaza o intravenoasa exista pericolul de infectie si pericolul ca o vena sa se inflameze sau sa fie blocata de un cheag de sange. Cu un astfel de surplus de vitamine exista riscul sa ne punem in pericol starea de sanatate mai ales daca ai deja probleme de sanatate. O alimentatie sanatoasa si echilibrata este suficienta pentru a furniza corpului uman toate vitaminele si mineralele de care are nevoie.

Regimul de 22 de zile al lui Beyonce. Schimbarea obiceiurilor alimentare in 22 de zile este obiectivul regimului miracol al lui Beyonce. Datorita unui program platit (99 de dolari) utilizatorii vor descoperi o noua conduita alimentara bazata pe plante. In doar cateva saptamani vor deveni vegetalieni. Care este insa parerea expertilor? Daca ai competentele necesare pentru a prepara un regim pe baza de plante, poti face foarte usor acest lucru de unul singur, fara sa cheltui prea multi bani. Cu toate acestea, expertii au gasit o calitate acestui regim si anume faptul ca o alimentatie pe baza de plante poate fi o solutie buna pentru unele persoane care incep sa manance mai bine. Insa este nevoie de mai mult de 22 de zile pentru schimbarea obiceiurilor alimentare.

Distribuie articolul 'Diete de vedete de evitat in 2020' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Diete de vedete de evitat in 2020