Din lumea Bitcoin: Cum sa uiti ca esti bogat

Natura atipica si evolutia surprinzatoare, deloc previzibila, a Bitcoin , rezerva numeroase surprize.

Fiind o inovatie care a schimbat complet lumea si felul in care valoarea, banii si globalizarea sunt percepute de catre oameni, moneda Bitcoin se dovedeste a depasi cu mult asteptarile tuturor, atat a celor care sunt in domeniu cat si a celor care doresc sa intre in aceasta sfera a investitiilor de azi pentru prezentul de maine.

Kristoffer Koch, un norvegian ce studia recent aparuta cryptomoneda, a decis in 2009 sa cumpere cateva astfel de unitati pentru a se documenta mai bine cu privire la felul in care se poate cumpara Bitcoin. El a cheltuit 150 de coroane, echivalentul de atunci a 26.6 dolari, pentru a cumpara 5000 de bitcoini. Timpul a trecut, lucrurile s-au schimbat, iar tanarul a uitat de banii pe care i-a dat pentru a cumpara alti bani.

In 2013 insa pretul Bitcoin a explodat, acesta fiind anul in care moneda digitala a cunoscut un maxim istoric, nesperat si neasteptat de nimeni. Discutiile si stirile despre Bitcoin i-au amintit lui Koch despre investitia sa, nu insa si datele de logare la portofelul bitcoin digital in care ii pusese.

Bitcoin, fiind o moneda electronica, este pastrata in portofele digitale, aplicatii ce protejeaza accesul la acestea printr-un sistem ce presupune logarea (autentificarea) in cont cu ajutorul unui nume de utilizator (user) si parola. Dupa mai multe incercari Koch a reusit sa intre in portofelul sau, de unde a aflat ca se afla in posesia a 5000 de bitcoini, echivalentul la acel moment a 886,000 de dolari americani. In prezent, acestia valoreaza mai bine de 12 milioane de dolari.

Si tu poti avea moneda digitala numarul 1 in lume. Cum poti obtine bitcoini?

Cea mai simpla si mai utilizata metoda este aceea de a cumpara Bitcoin.

Achizitia se poate face din mai multe locuri, insa este de preferat sa se apeleze la surse de incredere, care ofera garantii asupra tranzactiei de valuta FIAT, caci transferul de Bitcoin este mult mai sigur si se confirma pe loc. Un bitcoin exchange este o casa de schimb valutar online care este specializata in tranzactionarea exclusiva a cryptomonedei, atat prin vanzare cat si prin cumparare de la clienti.

O alta metoda de a intra in posesia de unitati Bitcoin este prin vanzarea de bunuri sau servicii, acceptand ca metoda de plata bitcoin. Atat tu, ca si vanzator, cat si clientul, trebuie sa aveti instalata aplicatia de portofel digital, pentru ca transferul sa poata avea loc.

Mineritul, procesul prin care sunt generate noi monede, a reprezentat mult timp o cale sigura si ieftina de a obtine bitcoini, insa in prezent concurenta este foarte mare, iar costurile de maintenanta pentru echipamente este semnificativa.

Distribuie articolul 'Din lumea Bitcoin: Cum sa uiti ca esti bogat' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Bitcoin Shop nu este o piata de schimb, un loc unde un vanzator isi intalneste potentiali cumparatori, ci este un exchange unde schimbul se face doar intre platforma si utilizator

Leave A Response For Din lumea Bitcoin: Cum sa uiti ca esti bogat