Etapele necesare pentru a slabi cu ajutorul Dietei Rina

Cunoscuta dieta Rina, este probabil cea mai sigura varianta prin care poti sa slabesti natural si fara un efort prea mare. Deoarece a fost conceputa special pentru a ajuta persoanele cu o foarte mare problema din punct de vedere a greutatii, aceasta prin modul sau unic de actionare iti ofera niste rezultate de-a dreptul impresionante.

Totusi, nu toata lumea se bucura de beneficii respectand aceasta dieta, ca urmare, ai prezentat intr-un mod foarte simplu si util, pasii prin care te vei putea bucura si tu de o greutate mai mica dupa ce vei respecta acest regim.

Care sunt etapele importante ale dietei Rina?

Durata sa atinge 90 de zile chiar, si totul se imparte in 4 tipuri de mese care nerespectate, pur si simplu nu iti vor aduce absolut nici un beneficiu.

In prima zi, va trebui sa consumi alimente bogate doar in proteine, de aici si denumirea de ziua proteinelor. Fie ca vei alege carne de peste sau de pui, tine cont de faptul ca si painea servita va trebui sa fie doar integrala. Aici, ai mai putea sa adaugi si ouale fierte, ciorbe sau chiar branzeturile.

A doua zi, este ziua amidonului, iar la nivelul sau vei avea voie sa consumi doar legume verzi, preferabil din propria ta gradina. De aceea, amintim de cartofi, mazare sau chiar soia, la care, mai poti adauga o felie mica de paine integrala. Chiar daca este destul de greu sa mananci doar legume intr-o singura zi daca nu esti vegetarian, aceasta poate sa fie cea mai grea si incomoda, motiv pentru care incearca sa nu te dai batut.

Pastele, dulciurile, ciocolatile si patiseriile sunt recomandate doar in cea de-a treia zi, care este dedicata carbohidratilor. In cea de-a doua parte a zilei, mai poti consuma si inghetata sau chiar tort dar fara sa faci exces deoarece organismul tau acum este destul de sensibil.

Ultima zi, este cea dedicata viteminelor, si de aceea atat fructele cat si legumele pot fii servite atat in forma lor naturala, cat si sub forma de sucuri. Desi in ziua precedenta nu ti-a fost permis sa mananci multi carbohidrati, in ultima zi, vei putea sa servesti cate fructe vrei deoarece organismul tau nu va suferi.

Distribuie articolul 'Etapele necesare pentru a slabi cu ajutorul Dietei Rina' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Etapele necesare pentru a slabi cu ajutorul Dietei Rina