Fa-ti propria casa de vacanta in Costinesti! Terenuri ieftine scoase la vanzare!

 

De curand am citit o stire foarte interesanta intr-una dintre publicatiile din Romania. Aceasta spunea ca in ultimul timp imobilele si terenurile depe litoral, de fapt din toata tara, s-au ieftinit enorm iar in topul listei pentru cele mai ieftine terenuri se situeaza statiunea estiala Costinesti. Aici poti gasii metru patrat de teren incepand de la 30 de euro. Astfel, daca ai visat mereu la o casa de vacanta la mare si dispui de ceva rezerve financiare, acum este momentul sa investesti in visul tau. Poti sa-ti cumperi un lot de pamant excelent pentru construirea unei case la pretul de doar 20.000 de euro.

Statiunea Costinesti este una dintre cele mai profitabile statiuni estivale de la noi, dupa statiunea Mamaia. Mii de tinerii se strang in fiecare vara aici pentru a petrece cele mai distractive vacante. Vilele, Casele, pensiunile si hotelurile devin neincapatoare mai ales in mijlocul verii,cererea fiind mult prea mare. Tarful de cazare Costinesti poate incepe si de la 40 lei/noapte/camera si poate varia in functie de clasificarea unitatilor de cazare. Exista optiuni pentru toate gusturile, in statiune avand posibilitatea sa alegeti intre unitati modeste de 2 margarete pana la cele mai extravagante locatii, cele de lux, de 4 sau 5 stele ( vezi cazare Pensiunea Iubesc Marea Costinesti).

Daca dispui de finante si te gandesti sa iti achizitionezi teren in Costinesti, poti sa imbini placutul cu utilul. Datorita tinerilor de pretutindeni care au facut un adevar symbol al distractiei din aceasta statiune, Costinesti nu duce lipa de turisti niciodata, astfel in cazul in care ai o casa/vila aici o poti folosii sic a locuinta de vacanta insa sic a unitate de cazare care va produce foarte multi banii! Este cu adevarat o afacere profitabila , si asta pe un termen foarte lung, zic eu. Chiar daca tarifele nu sunt foarte mari aici, in functie de dotarile pe care le pui la dispozitie si in functie de perioada verii, acesta poate ajunge si la 200-250 lei/noapte/camera.

Nu rata cea mai buna ocazie pentru a-ti implinii visul si viziteaza site-urile de vanzari din tara. Vei gasii acolo ferte la terenuri sau case care te vor lasa , la propriu, cu gura cascata!

 

Distribuie articolul 'Fa-ti propria casa de vacanta in Costinesti! Terenuri ieftine scoase la vanzare!' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Fa-ti propria casa de vacanta in Costinesti! Terenuri ieftine scoase la vanzare!