Blanurile romanesti de la Vesa la bilant

Hainele de iarna si accesoriile din blana naturala create in fabrica aradeana A&A Vesa din Buteni, Arad, au fost anul trecut si raman si in 2018 in topul preferintelor clientilor fideli din Romania, dar si al clientilor pe care compania ii are in numeroase alte tari din Europa, piesele vestimentare remarcandu-se prin calitate si eleganta.

blanuri romanesti marca Vesa

blanuri romanesti marca Vesa

Fabrica a fost infiintata acum mai bine de 20 de ani, in anul 1994, de atunci si pana in prezent satisfacand dorintele tuturor clientilor, al caror numar este intr-o continua crestere. Materialele utilizate in fabrica A&A Vesa sunt de calitate, 100% naturale. Acestea fiind obtinute din blana de vulpe rosie, vulpe polara, miel merinos, blana de raton sau piele naturala.

Toate piesele vestimentare sunt realizate cu atentie, grija si pasiune, astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor celor mai pretentiosi clienti. Este evident ca toate aceste elemente au condus la propulsarea fabricii in topul producatorilor din industria de blanuri din Romania.

blanuri tabacarie A&A Vesa

blanuri tabacarie A&A Vesa

Printre produsele care pot fi achizitionate de pe site-ul www.vesa.ro se numara articole diverse: de la papuci de casa, pana la manusi, haine de iarna dama, jachete, veste, fulare, cape, etole sau portofele. Magazinul virtual este disponibil in permanenta, fiind usor de accesat si folosit de catre utilizatorii online. Livrarile se fac atat in Romania, cat si in tarile care sunt membre UE. Este interesant de mentionat ca fabrica dispune şi de prezenta fizica in 4 mari oraşe ale Romaniei – Bucuresti, Constanta, Galati si Arad.

Care sunt punctele forte ale companiei A&A Vesa?

haine romanesti de iarna

haine romanesti de iarna

Preturile de producator oferite de A&A Vesa au atras intotdeauna clientii, acestora adauganduli-se unicitatea modelelor absolut interesante, in pas cu tendintele actuale din industria fashion. Astfel, marca A&A Vesa a reusit sa devina una dintre cele mai cautate marci de imbracaminte si accesorii realizate din blana naturala.

Compania se afla pe un trend ascendent, iar in anul 2017, colectiile pentru doamne si domni au atras prin croiurile ingenioase folosite pentru hainele de blana, dar si prin materialele de calitate folosite pentru fiecare produs vestimentar.

haine iarna romanesti

haine iarna romanesti

Fabrica A&A Vesa reprezinta o alegere ideala pentru cei aflati in cautarea hainelor de calitate, din materiale 100% naturale. Clientii din Romania, dar si cei din Europa, apreciaza grija cu care toate produsele sunt realizate, dar si autenticitatea si eleganta lor.

Distribuie articolul 'Blanurile romanesti de la Vesa la bilant' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Fabrica de blanuri A&A Vesa este unul dintre cei mai apreciati producatori de haine de blana din tara, avand o traditie de peste 20 de ani in prelucrarea materialelor naturale valoroase precum blana de vulpe, blana de raton si pielea naturala si confectionarea de articole vestimentare pentru dama si pentru barbati. Piesele vestimentare marca A&A Vesa se remarca prin calitatea deosebita a materialelor si croiul adaptat tendintelor actuale din moda. Atat paltoanele, jachetele si hainele groase de iarna, cat si accesoriile sunt originale, de o eleganta aparte. Usor de purtat si de asortat, hainele de blana au si avantajul de o a oferi caldura si confort, fiind indispensabile in timpul sezonului rece, incarcat de umezeala si vant puternic. Produsele A&A Vesa pot fi achizitionate de pe www.vesa.ro, un magazin virtual care este o versiune online a magazinelor A&A Vesa din mai multe orase ale tarii. Preturile articolelor vestimentare sunt cele de producator, A&A Vesa avand propria fabrica de blanuri in judetul Arad.

Leave A Response For Blanurile romanesti de la Vesa la bilant