Harta Cluj, o aplicatie pentru obiective turistice si distante rutiere

cluj napocaHarta Cluj este o aplicatia gratuita, care contine harta interactiva a orasului Cluj si toate obiectivele turistice, atractii, strazi, muzee, restaurante, benzinarii, dar si muzee si monumente culturale, istorice. Pentru a gasi o strada anume sau o locatie care va intereseaza puteti utiliza formularul de cautare cu functia de autocomplete.

Ce inseamna aceasta functie? Atunci cand incepi sa tastezi primele litere din denumirea unei strazi, se va afisa un meniu cu posibilele rezultate care s-ar putea sa te intereseze. La fel se intampla si atunci cand esti in cautarea unei locatii culturale si vrei sa afli exact locul unde se afla. Vei ajunge indata acolo fie pe jos ori cu masina.

Formularul contine de asemenea si un al doilea camp in care poti face o cautare, avand ca utilitate, dupa realizarea a doua cautari si apasarea butonului Calculeaza, crearea unei rute auto intre cele doua adrese. De obicei se afiseaza cea mai rapida ruta, exact traseul pe care trebuie sa il urmezi, precum si cateva informatii suplimentare de care aveti nevoie atunci cand plecati intr-o calatorie.

Informatiile suplimentare ce sunt afisate de catre aplicatiei Harta Cluj sunt: numarul total de kilometri, durata calatoriei si pretul aproximativ al acesteia, calculand costul combustibilului in functie de consumul autoturismului personal. Daca doriti sa faceti un ocol, puteti reconfigura oricand traseul, acesta vi se va afisa instant pe harta interactiva.

Aplicatia Harta Cluj face referire in mod special la toti cei care viziteaza orasul Cluj sau sunt in trecere pentru cateva ore si vor sa viziteze anumite puncte de interes. Cu siguranta se poate folosi la nivel global deoarece are implementata harta Google Maps a intregii lumi. Ajungeti in Cluj din orice tara ati pleca, sau invers, avand ca punct de plecare Cluj-Napoca veti ajunge utilizand aplicatia de distante rutiere oriunde va doriti in Europa.

Pe de alta parte va propunem sa vizitati orasul Cluj deoarece este minunat, un loc plin de istorie si arhitectura, de locuri frumoase cu cladiri vechi, mancare specifica locului, oameni primitori, totul fiind la superlativ. Pentru pasionatii de muzica, sunt nenumarate festivaluri care au loc, unele internationale foarte indragite la care iau parte zeci de mii de spectatori straini.

Va recomandam sa vizitati daca sunteti pentru prima data in Cluj: Cetatuia, Casa Matei Corvin, Gradina Botanica, Biserica Sfantul Mihail, Primaria Veche. Toate aceste puncte turistice precum si alte obiective si locuri, cum ar fi gara si aeroportul din Cluj sunt prezente pe Harta.

Distribuie articolul 'Harta Cluj, o aplicatie pentru obiective turistice si distante rutiere' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Harta Cluj, o aplicatie pentru obiective turistice si distante rutiere