Hemoroizii pot reaparea?

Este adevarat ca nu se stie niciodata ce se poate intampla in viitor, insa cu totii stim ca este mai bine sa previi decat sa tratezi. In cazul in care ai dureri la nivelul anusului sau mancarimi, trebuie sa reduce senzatia de disconfort in primul rand prin aplicarea in zona respectiva a unui unguent special. Urmatorul pas este clar programarea la un doctor care sa te ajute in legatura cu starea pe care o ai si cu eventuale investigatii pentru a stabili daca suferi sau nu de hemoroizi. Nu trebuie sa ignore niciun simptom intrucat boala poate avansa destul de repede, fiind posibila chiar si interventia chirurgicala in vederea eliminarii hemoroizilor.ceoec.ru

In cazul in care tulburarile functionale pe care le ai nu sunt foarte accentuate sau nu este nimic vizibil, poti vizita o farmacie de unde iti poti achizitiona o alifie speciala pentru venele dilatate din zona anusului. In acelasi timp poti fi atent la alimentatia zilnica deoarece ea poate ajuta tranzitul, prin urmare te poate feri de constipatie. Constipatia reprezinta una din cauzele aparitiei hemoroizilor. Este foarte important sa luam atitudine inca de la primele simptome pentru ca daca nu aplicam niciun tratament, pot interveni complicatii ale acestei boli cum ar fi tromboza homoroidala acuta. Aceasta este de fapt o umflatura ce poate ajunge la dimensiunea unui bob de fasole care apare la nivelul perineului si care este de altfel foarte dureroasa.

Distribuie articolul 'Hemoroizii pot reaparea?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Pasionat de solutii de optimizare si promovare pentru afaceri si magazine virtuale din diverse zone de obiecte de afaceri.

Leave A Response For Hemoroizii pot reaparea?