Menajere filipine educate si calificate, un avantaj pentru linistea familiei dumneavoastra

Cele mai frecvente certuri intr-o familie provin de la problemele casnice si oboseala acumulata dupa o zi grea de munca. Aceste certuri s-ar putea evita daca orice familie care isi permite luxul de a avea o menajera ar apela la serviciile unei firme autorizate pentru recrutare personal asiatic.

Menajere filipine sunt foarte educate, au o atitudine respectuoasa, zambitoare, supusa, civilizata si, cel mai important, se ataseaza de familia pentru care lucreaza. Bone filipineze beneficiaza de o educatie traditionala primita de la familiile lor, educatie ce presupune disciplina in indeplinirea sarcinilor cerute de catre persoana care le-a angajat. Sunt loiale familiei, au studii liceale sau chiar universitare terminate, cunosc foarte bine limba engleza intrucat aceasta este limba oficiala in tara de unde provin si sunt invatate de mici pentru meseria de bona sau menajera.

Firma Overseas Employees Connection ofera servicii de recrutare personal asiatic, atat pentru piata din Romania cat si tarile asiatice, pe urmatoarele posturi: bona, menajera, ingrijire persoane in varsta, ingrijire persoane cu probleme de sanatate, gradinarit, personal restaurante, personal in hoteluri sic entre SPA.

Dintre avantajele recrutarii de personal asiatic, mentionam: competitivitate profesionala, vorbitori de limba engleza, araba, ebraica, adaptare culturala si studii superioare.

Asiguram obtinerea tuturor documentelor in vederea punerii candidatului in legalitate pe teritoriul Romaniei, mediere in relatia angajator-angajat, training pentru bone si menajere, reprezentarea angajatorului roman in fata institutiilor Romaniei, plasarea candidatului ales de angajator si punerea la dispozitia angajatorului o baza de date formata din CV-uri ale candidatilor.

Filipinezele au ajuns sa fie la mare cautare in Romania, fiind iubite si indragite datorita pentru dedicarea si loialitatea cu care lucreaza pentru familie.

Toate bonele filipineze cerute de angajatori trebuie să fie şi menajere, nu suportă să aibă o singură slujbă deoarece specialitatea lor sunt tocmai îndatoririle multiple. Îngrijirea este deja o slujbă dedicată, dar muncitorul filipinez va îndeplini oricum îndatoriri legate de gospodărie fără să aştepte instrucţiuni.

 

Distribuie articolul 'Menajere filipine educate si calificate, un avantaj pentru linistea familiei dumneavoastra' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Menajere filipine educate si calificate, un avantaj pentru linistea familiei dumneavoastra