Metode pentru a indeparta complet bacteriile din tesatura covorului

curatatorie covoare bucurestiIn prag de sarbatoare ne dorim sa avem toata casa impecabila. Epuizam foarte mult timp facand curatenie, ne epuizam inainte de sarbatori incercand sa facem fiecare colt din locuinta sa straluceasca si in final reusim acest lucru, dar cateodata ratam un detaliu: covorul.

Unuul dintre obiectele de decor cele mai importante din locuinta dumneavoastra este covorul. Acesta creeaza o imagine estetica, imbunatatind design-ul locuintei. Cu toate ca il consideram curat pentru ca nu are pete sau urme de murdarie pe el, nu inseamna ca este curat.

Covorul este un focar de bacterii, in tesatura acestuia strangandu-se o cantitate enorma de bacterii si praf ce, de multe ori, nu este vizibila cu ochiul liber. Nu trebuie sa neglijati covorul cand faceti curatenie generala, acesta se presupune a fi cel mai murdar loc din locuinta, chiar daca nu se observa.

Curatarea acestuia poate fi foarte dificila, mai ales daca este de mari dimensiuni, de aceea va recomandat sa apelati la o firma ce se ocupa cu spalarea covoarelor.

Covorul poate fi o adevarata bataie de cap cand vine vorba de spalat. Etapele pentru efectuarea curatarii sunt dificil de realizat pe cont propriu, chiar daca in trecut toata lumea facea acest lucru. Primul lucru ce trebuie efectuat cand dorim sa spalam covorul pe cont propriu este sa il agatam de o bara speciala pentru covoare si sa il lovim cu o paleta speciala pentru a indeparta praful. Acest lucru nu este tocmai sanatos, deoarece particulele de praf imprastiate in aer vor fi inhalate de dumneavoastra.

In continuare, covorul se intinde pe asfalt si este udat cu apa din abundenta de la un furtun, apoi se aplica detergentii sau sapunul. Pentru a se curata va fi nevoie frecarea acestuia manual cu o perie. Este dificil sa faceti acest lucru, va veti epuiza toata energia, de asemenea, rezultatele nu vor fi tocmai promitatoare.

La finalul procesului se va intinde pentru a se scurge apa si lasat sa se usuce. Problema cu aceasta “ stoarcere” si uscare traditionala este neplacuta, covorul poate capata un miros neplacut. Asadar, spalarea traditionala nu aduce rezultate optime si veti inrautati situatia.

Cum puteti curata covorul fara a va confrunta cu problemele mentionate mai sus?

Foarte simplu, apelati la o curatatorie covoare Bucuresti. Incredintand covorul dumneavoastra unei echipe profesioniste va veti bucura de rezultate remarcabile. Spalarea covorului de catre specialisti va fi mult mai rapida si mai optima.

In principiu se urmeaza pasii traditionali pentru curatare, insa unele procedee sunt inlocuite de masinari speciale, astfel incat realizarea procesului sa fie profesionista si sa aduca rezultate exceptionale.

Procesul de spalare efectuat de o companie specializata in domeniu este complex si se realizeaza cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie germana, pentru ca dumneavoastra sa aveti inapoi un covor impecabil.

Ce pasi se urmeaza in procesul de spalare efecuat de o companie de curatat covoare?

Precum o spalare traditionala, primul lucru realizat in procesul se spalare este indepartarea prafului din tesatura, insa acest lucru nu se va efectua cu o paleta ci cu un jet de apa din abundenta. In acest fel particulele de praf nu vor fi imprastiate in aer, cu riscul de a se reintoarce in tesatura.

In continuare se vor aplica detergentii si solutiile speciale pentru curatarea acestuia. In functie de tesatura covorului si vor aplica si solutiile, astfel incat sa nu se deterioreze. Unele materiale necesita o ingrijire mai atenta si necesita aplicarea de solutii speciale.

Daca doriti sa va dezinfectam covorul este necesar sa precizati acest lucru pentru a se aplica solutii antibacteriene. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care doriti sa indepartati urmele olfactive de urina lasate de animalului dumneavoastra de companie.

Dupa aplicare detergentilor, covorul va fi frecat cu o perie electriva, ultra performanta, de ultima generatie ce va aduce rezultate mult mai uimitoare, indepartandu-se in totalitate orice pata sau urma de murdarie din tesatura.

Clatirea covorului se va face cu apa din abundenta ce va indeparta spuma si detergentul in totalite. Dupa ce a fost clatit optim se va realiza stoarcerea acestuia. Acest proces se va realiza prin forta de centrifugare. Aceasta metoda este mult mai potrivita deoarece se va indeparta in totalitate surplusul de apa, ajutand procesul de uscare sa se desfasore adecvat. Uscarea se va realiza intr-o camera in care temperatura este controlata termic, astfel incat tesatura sa nu se deterioreze si sa nu capete un miros neplacut.

Preluarea si returnarea covorului se va face de catre companie?

Compania pe care o angajati pentru a va curata covorul va veni la domiciuliul dumneavoastra pentru a prelua covorul. In cazul in care nu aveti posibilitatea sa il scoateti de sub mobila, echipa se va ocupa de acest aspect.

Dupa procesul de curatare si dupa uscarea in totalitate a covorului, acesta va fi aspirat si parfumat pentru a il pregati de returnare. Acesta se va impacheta pentru a nu se murdari sau deteriora pe parcursul transportului si va fi adus inapoi la dumneavoastra si asezat de unde a fost luat, daca doriti.

Walmaster ofera servicii complete de curatare a covorului. Acesta este una dintre cele mai importante piese de decor din locuinta dumneavoastra si trebuie sa ii acordati atentia cuvenita. Nu mai amanata spalarea acestuia doar pentru ca nu se observa murdaria, deoarece in tesatura se acumuleaza bacterii si praf ce nu sunt vizibile cu ochiul liber. Acestea sunt foarte daunatoare sanatii dumneavoastra si de aceea va recomand sa duceti covorul la o spalatorie de cel putin 2 ori de an.

Cand realizati o curatenie generala in casa, luati in considerare si curatarea covorului dumneavoastra. Nu va rezumati numai la aspirarea sau la spalarea pe cont propriu deoarece nu sunt procedee optime care sa indeparteze in totalitate murdaria din tesatura acestuia.

Calcand pe un covor ce nu a fost spalat, imprastiati praful si bacteriile in aer si va poate afecta sanatatea, mai ales in cazul in care sunteti o persoana alergica. Contactati Waldmaster pentru a va curata adecvat covorul si pentru a ii aplica solutii antibacteriene pentru indepartarea in totalitate a bacteriilor.

Distribuie articolul 'Metode pentru a indeparta complet bacteriile din tesatura covorului' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Metode pentru a indeparta complet bacteriile din tesatura covorului