Ochelarii Ray Ban sunt accesorii ideale pentru sezonul cald

Daca te-ai decis ca e timpul sa iti schimbi cateva accesori din garderoba ta si te vrei sa iti cumperi o noua pereche de ochelari de soare, inainte sa ii cumperi, ai in minte urmatoarele lucruri:

Ochelarii cu rame rotunde se potrivesc persoanelor cu fata patrata, cei cu rame dreptunghiulare ii avantajeaza pe cei cu fata in forma de inima si ramele patrare se potrivesc persoanelor cu fata rotunda.

Asigura-te ca ochelarii stau bine pe nas si ca nu o sa iti cada , acest lucru trebuie sa il iei neaparat in calcul mai ales daca practici vreun sport si vrei sa porti respectiva pereche de ochelari de soare

Intotdeauna sa ai un toc de ochelari pentru a ii depozita in mod sigur si eficient, astfel nu mai risti sa ii zgarii pentru ca i-ai aruncat in geanta printre multe alte lucruri.

Nu cumpara ochelari de soare pe care scrie ”cosmetic”, nu iti vor proteja ochii de razele soarelui.Lentilele intunecate reduc cantitatea de lumina pe care ochii tai o primesc si astfel pupilele se vor dilata.Nu alege niciodata o pereche de ochelari care nu blocheaza razele UVB sau UVA.

Ochelarii care au lentile ce se modifica in functie de lumina,nu functioneaza la foarte bine in conditii de lumina calda, se ”intuneca” mai bine la o lumina rece.De asemenea, aceste lentile nu te vor ajuta deloc atunci cand vei dori sa ii folosesti la condus.Lentilele se inchid doar cand sunt expuse in mod direct la razele soarelui.Mai bine alegi lentilele polarizate.

Pe rayban-world.ro ai ochelari de soare Ray Ban cu lentile polarizate si mult mai multe modele, menite sa multumeasca pe orisicine.

Online e foarte simplu si daca stai bine si te gandesti este si mai ieftini. O pereche de ochelari de soare Ray Ban la oferta ii poti gasi online la Ray Ban World la un pret mai mult decat accesibil.

Distribuie articolul 'Ochelarii Ray Ban sunt accesorii ideale pentru sezonul cald' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Ochelarii Ray Ban sunt accesorii ideale pentru sezonul cald