Ofer carlig de remorcare Vw Crafter spre vanzare

Detin din 2013 un carlig de remorcare Vw Crafter, insa nu mai am nevoie de el. De aceea trebuie il vand si cer pe el 300 de lei. O sa pun anunt pe mai multe siteuri si il promovez si pe pagina mea de Facebook. Este o metoda buna de promovare.

Carligul de remorcare functioneaza perfect


Mentionez ca acest carlig de remorcare Vw Crafter nu a fost folosit niciodata, deci este in stare perfecta de functionare. In momentul in care l-am cuparat, produsul era nou-nout. Nici acum nu are nici o zgarietura pe el, fiindca nu l-am utilizat. Insa nu se mai afla in garantie.
Materialul din care este confectionat este de cea mai buna calitate. Ma gandesc, de asemenea, sa merg si la un targ de masini si sa dau si anunt intr-un ziar local, ca sa il vand mai repede. Nu am ce sa mai fac cu el, nu o sa imi cumpar niciodata o masina la care sa se potriveasca.
Modelul de carlig este unul perfect, caci este detasabil


Carligul de remorcare Vw Crafter este detasabil si poate sa suporte o greutate de pana la 2000 de kg. Greutatea lui este de 20 de kilograme.
Carligul de remorcare ar trebui sa ii fie util oricarui conducator auto, pentru ca se va gasi oricand ceva de carat, de la o remorca, pana la o rulota. Acesta va fi livrat la domiciliul celui care il va cumpara pe cheltuiala mea, daca persoana respectiva nu este din Brasov. Plata poate fi facuta prin virament bancar, este o procedura care dureaza cateva minute.
Pentru montarea acestui model nu este nevoie de decupaj in bara de protectie si nici de demontarea barei de protectie a vehiculului, la montare. Durata montarii este de aproximativ doua ore, nu este deloc un procedeu complicat.
Carligul se monteaza in punctele de prindere originale ale autovehiculului. Trebuie sa stii ca nu este prevazuta o decupare vizibila a barei din spate.

Acesta are certificat de omologare CE, ceea ce este excelent. Asadar, consider ca persoana care il va cumpara va avea parte de toate beneficiile posibile!

Distribuie articolul 'Ofer carlig de remorcare Vw Crafter spre vanzare' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Pasionat de solutii de optimizare si promovare pentru afaceri si magazine virtuale din diverse zone de obiecte de afaceri.

1 Comment on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Silviu July 22, 2018 at 7:12 pm - Reply

    M ar interesa oferta pt cârligul de remorcare . Dacă mai este valabil va rog lăsați mi un mesaj .

Leave A Response For Ofer carlig de remorcare Vw Crafter spre vanzare