Pantofi cu toc mic versus cei inalti

Exista nenumarate stiluri si tipuri de pantofi, in mod special pentru reprezentantele sexului frumos. Intre toate tipurile de pantofi cu toc, foarte indragite sunt cele cu toc inalt care au parte de o mare varietate. Pantofii cu toc inalt sunt sunt printre cei mai apreciati de femei, pe cand varietatile de pantofi cu toc mic sunt considerati depasiti. In continuare vom incerca sa analizam cateva detalii despre pantofii inalti si ceilalti. Care sunt avantajele si mai ales punctele slabe:

Probabil ca sti deja, calcaiul tine greutatea trupului, insa atunci cand porti tocuri inalte, greutatea este transferata si la varf si la arcul talpii. Aceasta postura aduce o presiune suplimentar pentru oase, muschi si tendoane afectand mersul tau. Pantofii cu toc inalt de asemenea imping centrul de greutate in fata asa ca vertebrele tale incearca sa se duca in spate ca sa compenseze. Asa ca vei avea dureri in zona spatelui intreaga zi.

Chiar daca tocurile acestea nu ofera securitate pentru picioarele femeilor, popularitatea acestor pantofi inalti nu se micsoreaza foarte mult. Trebuie de aceea sa gasesti cateva aspecte atunci cand porti acesti pantofi.

In primul rand nu-i purta foarte des. Doar la ocaziile speciale unde nu petreci mult timp stand in picioare. E mai intelept sa optezi pentru pantofi cu toc mic de patru cm cand doresti sa-i porti intreaga zi, si de cinci cm cand ii porti in situatii speciale pentru a te bucura de un confort mai mare. Nu parcurge distante prea mari cu pantofii acestia pentru ca vei avea doar dureri si posibile afectiuni ale coloanei vertebrale si ale oaselor.

In mod obisnuit, pantofii cu toc inalt sunt prea de tari pentru picior, astfel ca este o buna optiune buna sa alegi niste pantofi cu toc mic sau moderat. Si apantofii acestia iti ofera stilul dorit si, in plus, iti dau mai mult confort. Sunt pantofi care iti ofera o postura a trupului foarte atragatoare facandu-te foarte seducatoare. Ai putea sa porti acesti pantofi cu toc mic foarte mult spre deosebire de aceia cu toc inalt. Astfel nu vei avea parte de durerile produse de tocurile inalte si vei avea parte de o aparitie feminina si seducatoare.

 

Distribuie articolul 'Pantofi cu toc mic versus cei inalti' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Pantofi cu toc mic versus cei inalti