Pastilele de slabit – miracol sau bani aruncati in vant?

Pierderea în greutate ajunge să fie, adesea, un angajament ce trebuie luat pe o lungă perioadă de timp. Pentru unii dintre voi, s-ar putea să fie pe viață. Aveți nevoie de răbdare și de foarte multă disciplină pentru a putea urma un program de slăbit ale cărui rezultate se vor vedea în timp, nicidecum în doar câteva zile.

Știu că sunt foarte mulți oameni care-și doresc să găsească o formulă magică sau o scurtătură când se află într-o astfel de situație. Așa că, ei sunt dispuși să apeleze la orice i-ar putea ajuta să mai dea jos din kilogramele în plus pe care le-au acumulat în timp.

Probabil că și voi v-ați gândit, la un moment dat, să luați pastile de slăbit. Poate că ați încercat tot felul de diete “miraculoase” sau suplimente care vă promiteau că veți scăpa de grăsimea nedorită rapid. Dacă încă nu ați ajuns la rezultatele dorite, înseamnă că acestea nu au funcționat, nu?

Ei bine, ce vă mai rămâne de făcut acum? Singura soluție viabilă pe care credeți că o mai aveți la dispoziție sunt pastilele de slăbit. Ele se pot procura din farmacii, cu sau fără rețetă de la doctor, sau se pot cumpăra și din diverse magazine online. Dar sunt ele atât de eficiente pe cât se spune? Sunt într-adevăr un miracol? Sau nu merită să vă irosiți banii pe ele?

Cum acționează o pastilă de slăbit?

Pastilele de slăbit pe care le procurați pe bază de rețetă, funcționează în 3 moduri. Unele dintre ele vă taie din pofta de mâncare și vă determină să nu mai faceți atât de multe drumuri către frigider în timpul zilei. Altele vă cresc senzația de sațietate după masă. Iar celelalte pastile care sunt disponibile pe piață, caută să inhibe absorbția de grăsime.

Cine ar trebui să ia pastile de slăbit?

Aceste pastile sunt recomandate, de cele mai multe ori, persoanelor care, din punct de vedere medical, sunt obeze. Într-un astfel de caz, greutatea individului reprezintă o mare problemă. Știți foarte bine că, atunci când sunteți obezi, corpul vostru are de suferit. Puteți suferi de multe boli cauzate de obezitate, precum bolile de inimă sau diabetul de tip 2.

Cuiva care a fost declarat obez în urma unui control medical, i se va recomanda să ia și pastile de slăbit. Însă, pentru a scăpa cât mai repede de grăsimea periculoasă, individul în cauză trebuie să înceapă să facă și exerciții fizice, să-și schimbe dieta și să primească sesiuni de consiliere din partea unor terapeuți.

Pastilele de slăbit nu sunt, totuși, rezervate strict persoanelor cu mari probleme de greutate, ci și acelora care doresc să ajungă mai repede la greutatea ideală în cadrul unui program de fitness. Atât timp cât bărbații și femeile vor continua să se compare cu celebritățile care apar pe micul ecran și care, adesea, au un fizic impunător, va continua să existe o cerere constantă de pastile de slăbit.

Sunt pastilele de slăbit periculoase?

O pastilă de slăbit este un medicament la fel ca oricare altul. Așadar, înainte de a vă administra orice fel de pastile de acest gen, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj sau din prospect. De asemenea, dacă aveți nelămuriri cu privire la efectele pe care pastilele de slăbit le pot avea asupra voastră, apelați la ajutorul unui medic.

Nu în ultimul rând, aveți grijă ce pastile luați și de unde le achiziționați! Nu cumpărați de la magazine sau furnizori despre care nu ați auzit sau care par dubioși!

Distribuie articolul 'Pastilele de slabit – miracol sau bani aruncati in vant?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Pastilele de slabit – miracol sau bani aruncati in vant?