Pensatul cu ata, avantaje ale acestei proceduri cosmetice

Pensatul cu ata este o metoda relativ noua la noi, iar cosmeticienele care au cu adevarat experienta in acest domeniu sunt destul de costisitoare fata de cele care practica metodele clasice de infrumusetare. Desi tehnica nu este inca foarte populara, tot mai multe vedete opteaza pentru aceasta, deoarece prezinta o serie de avantaje pe care alte tratamente cosmetice similare nu le au.

 

Iata care sunt motivele pentru care specialistii in beauty cred ca aceasta metoda este cea a viitorului nu foarte indepartat:

1.            Este mai rapid. Daca penseta nu poate fi folosita decat pentru smulgerea cate unui singur fir de par din sprancene, pensatul cu ata inlatura mai repede pilozitatile din aceasta zona, tragand mai multe fire in acelasi timp.

2.            Este mai putin dureros. Foarte multe femei se plang de durere si usturimi in timpul pensatului clasic, lucru inexistent in cazul pensatului cu ata. Aici firele nu sunt niciodata smulse in sensul invers cresterii, asa ca durerea este aproape inexistenta. Sensibilitatea zonei le provoaca unora dintre clientele saloanelor de infrumusetare stranutul, insa si acesta lipseste cu desavarsire in cazul folosirii atei pentru indepartarea pilozitatilor.

3.            Este eficient. Daca penseta poate smulge absolut toate firele de par si de puf doar atunci cand este utilizata de cineva cu o vedere foarte buna, pensatul cu ata garanteaza indepartarea tuturor pilozitatilor nedorite din zona sprancenelor.

4.            Este o metoda de pensat agreata atat in randul femeilor, cat si in cel al barbatilor. Stim cu totii ca numerosi reprezentanti ai sexului puternic isi aranjeaza sprancenele, chiar daca este vorba doar despre portiunea dintre ele, insa acestia sunt mult mai  sensibili in fata durerii decat femeile. De fapt, o femeie poate suporta dureri de pana la 9 ori mai intense decat un barbat. Asta inseamna ca pentru ei, pensatul cu ata este o adevarata binecuvantare, care ii scapa nu doar de pilozitatile in exces, dar si de chinul indepartarii lor.

pensat cu ata

Pensatul cu ata este o noua procedura de infrumusetare din ce in ce mai cautata

Distribuie articolul 'Pensatul cu ata, avantaje ale acestei proceduri cosmetice' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Pasionat de solutii de optimizare si promovare pentru afaceri si magazine virtuale din diverse zone de obiecte de afaceri.

Leave A Response For Pensatul cu ata, avantaje ale acestei proceduri cosmetice