PUBG mobile este jocul cu cele mai mari incasari din ultimii ani

pubg hacksFara a avea o complexitate extrem de mare, asa cum se intampla in cazul altor jocuri, insa cu un efect psihologic extrem de puternic asupra jucatorilor, Pubg este jocul care bate record dupa record.

De cand a fost lansat pe mobil, acesta a ajuns sa fie cel mai popular joc, cu peste 100 de milioane de jucatori activi in fiecare luna.

Nu popularitatea este cea mai impresionanta, insa, ci castigurile pe care le genereaza PUBG. Astfel, in 2019 a reusit sa ajunga la aproape 150 de milioane de dolari lunar.

De unde reuseste PUBG sa isi atraga castigurile?

In principiu, jocul este gratuit pentru jucatori. Totusi, daca isi doresc sa evolueze, acestia trebuie sa achizitioneze tot felul de accesorii si de arme.

De asemenea, foarte multe castiguri vin de la varianta chineza a jocului, denumita Game for Peace, care in ultimul timp a inceput sa se apropie de castigurile PUBG.

Ce face acest joc sa aiba un succes atat de mare?

Foarte multi jucatori spun ca simplitatea. PUBG, care este acronimul de la Player Unknown’s Battlegrounds, este un shooter unic in lume care implica 100 de jucatori reali fortati sa lupte intre ei pentru a ramane in viata. Acestia se afla pe o insula abandonata iar pe masura ce dispar jucatori, spatiul disponibil pentru joc ramane din ce in ce mai mic.

Cel care castiga este, evident, cel care ramane ultimul in viata.

Desi jocul nu are nicio poveste in spate si este lansat abia la jumatatea anului 2017, PUBG a reusit sa atraga milioane de jucatori iar numarul sau este intr-o crestere continua. Partea interesanta este ca jocul este intr-o continua metamorfoza, in conditiile in care atunci cand a fost lansat nu a fost complet. Acest lucru poate sa fie, din nou, un lucru atractiv, in conditiile in care cei care cauta pubg hacks (vezi aici) pot sa gaseasca tot felul de solutii, iar cei care descopera bug-uri le pot vedea rezolvate intr-un timp relativ scurt.

Lucruri interesante despre PUBG

  • Este unul dintre jocurile cu cele mai serioase reguli. In ciuda simplitatii sale, are reguli extrem de stricte. Cei care nu le respecta sunt eliminati instant.
  • Cea mai puternica masina din PUBG este o Dacia 1310. Da! Pe insula pustie exista si posibilitatea de a face rost de masini, iar Dacia 1310 este cea mai buna varianta de deplasare.
  • Una dintre cele mai populare harti din joc poarta numele fiicei lui Brendan Greene, care este creatorul jocului. Harta se numeste Erangel si vine de la Eryn.
  • Actiunea jocului este inspirata din Hunger Games, un film foarte popular. De asemenea, inspiratia vine si de la un film japonez, denumit Battle Royale.
  • Jocul este atat de popular incat unele accesorii au ajuns sa aiba un cost incredibil. O bandana foarte rara, spre exemplu, costa aproape 1000 de dolari.

Fara doar si poate, PUBG este un joc revolutionar in lumea gamingului pentru desktop si mobil, deopotriva. Tocmai de aceea, merita incercat.

Distribuie articolul 'PUBG mobile este jocul cu cele mai mari incasari din ultimii ani' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For PUBG mobile este jocul cu cele mai mari incasari din ultimii ani