Realizare magazin online – DA si NU

Daca il faci cum trebuie, un site poate fi cel mai bun instrument de marketing cu care poti pleca la drum sa cuceresti lumea afacerilor. Firma de realizare magazin online iti arata ce trebuie sa faci si ce trebuie sa eviti pentru a obtine site-ul capabil sa te duca sus pe culmile succesului in afaceri.

DA:

  1. Stabileste obiective inteligente. Si asigura-te ca sunt masurabile. Iata cateva ce pot fi realizate de o firma buna de realizare magazin online:

– cresterea ratelor de conversie

– cresterea vanzarilor

– generarea de oportunitati noi

– reducerea cheltuielilor generale

– optimizarea brand awareness

  1. Contracteaza un profesionist SEO. Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare este ceva ce nu trebuie sa treci cu vederea. Reprezinta unul din cele mai importante investitii in marketing. Pune optimizarea SEO pe pilot automat si pe umerii profesionistilor, iar tu concentreaza-te asupra calitatii afacerii tale.
  2. Ia in considerare ca site-ul sa fie mobile-friendly. Azi un procent foarte mare din utilizatori intra pe internet direct de pe telefoanele smart, de oriunde. Poti sa gandesti acest lucru chiar raportandu-te la afacerea ta. Practic, cati vizitatori potentiali ar putea intra de pe telefon? Daca vinzi electronice, cel mai probabil exista foarte multi cu telefoane smart.
  3. Inspira-te de la concurenta. Inainte de a contracta o firma profesionista de realizare magazin online, te pot uita peste paginile concurentilor. Ce fac ei bine? Exista ceva nou cu care ai putea veni? Poate un formular special de negociere sau un portofoliu extins.
  4. Dezvolta continutul site-ului. Cea mai frecventa frana in proiectarea si dezvoltarea paginilor web este continutul. Poti apela la o firma specializata de livrare de continut original, SEO, actual. Daca vinzi produse, foloseste poze frumoase si descrieri cat mai complete si coerente. Daca vinzi servicii, descrie fiecare serviciu.
  5. Ai incredere in web designerul tau. Ca firma de realizare magazin online adesea intalnim clienti care vin cu o atitudine inchistata si spun direct: “Stiu ce vreau sa fac, fa ceea ce iti zic.” Motivul pentru care ai angajat un expert este ca acesta stie mai multe decat tine. Nu? Deci lasa-l sa faca ceea ce face el cel mai bine. Vei observa rapid ca obiectivele tale vor fi atinse si chiar depasite.

NU:

Nu-ti fa singur site-ul. Stiu – reprezint o companie de realizare magazin online si bineinteles ca urma sa zic asta. Dar serios vorbind … site-ul este magazinul in care vizitatorii virtuali pasesc prima data. Asa te cunosc prima data. Este o prima impresie si stii doar ca prima impresie conteaza enorm. Deci nu o da in bara de la inceput. Daca site-ul pare “homemade”, automat vei strecura ideea ca afacerea ta scartaie, nu este una de incredere, nu este profesionista si nu pune accent pe calitate.

– Nu astepta vizitatori. Scapa de mentalitatea – daca publici site-ul, automat acesta va fi vizitat. Nu. Trebuie sa investesti in SEO si promovare daca vrei sa atragi cat mai multi vizitatori si potentiali clienti.

– Nu-ti cheltui toti banii pe crearea site-ului. Internetul musteste de firme de realizare magazin online care mai de care la preturi exagerate. Tu fii cumpatat!

Alege azi o firma buna de creare site-uri la preturi avantajose si optimizeaza pe termen lung. Intra pe https://www.creare-site-web.com/ si afla toate detaliile.

Distribuie articolul 'Realizare magazin online – DA si NU' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Suntem o firma de web design si promovare pe internet. Scriem cat mai multe articole din domeniul IT pentru a ajuta persoanele interesate de realizarea unui web site!

Leave A Response For Realizare magazin online – DA si NU