Samsung Galaxy Watch Active 2 – placut dar putin neindemanatic

Samsung Galaxy Watch Active 2 se diferentiaza de modelul precedent datorita marginilor ecranului tactil care simuleaza un inel rotativ si permit navigarea in interfata.

In doar cateva luni dupa utilizare vei vedea ca Samsung Galaxy Watch Active isi va atrage un numar mare de reactii pozitive atat din partea ta cat si din partea apropiatilor tai. Samsung Galaxy Watch Active 2 este de mare efect, se poate confunda chiar si cu un Apple Watch. Designul sau este cu adevarat reusit. Singurul punct negativ de evocat ar fi culoarea aurie a modelului, culoare care nu este tocmai pe placul tuturor. Trebuie sa recunoastem faptul ca Galaxy Watch Active 2 a reusit sa gaseasca un echilibru savuros intre eleganta si sobrietate.

Un ecran eficient. In ceea ce priveste ecranul lui Watch Active 2, poti conta pe un AMOLED extrem de ingrijit. Diagonala este de 1,4 inchi si rezolutia este de 360X360 de pixeli.

O interfata intuitiva si fluida. Galaxy Watch 2 este practic o reeditare a lui Galaxy Watch Active. Reteta a functionat foarte bine pe primul model. Inelul rotativ fizic reprezinta una din cele mai mari calitati si pe Watch 2 gasim ami mult sau mai putin aceasta idee buna. Interfata este ONE UI bazata pe Tizen 4.0. exynos 91110 cu care este dotat Watch 2 este asociat la 758 Mb RAM si la 4 GB de stocare interna.

De ce spuneam mai sus ca este putin neindemanatic? Urmarirea activitatii este la fel de eficienta ca in cazul modelului precedent. GPS-ul este eficient la fel si supravegherea somnului. Insa, accelerometrul pare sa se ambaleze putin cam tare. In ceea ce priveste autonomia, modelul se bucura de o rezistenta destul de mare, poate ajunge pana la 4 zile intregi.

Distribuie articolul 'Samsung Galaxy Watch Active 2 – placut dar putin neindemanatic' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Samsung Galaxy Watch Active 2 – placut dar putin neindemanatic