Sibiul, un oras romantic si incarcat de istorie

Vara bate la usa iar noi ne gandim din ce in ce mai des la vacante. De data asta, putem alege un loc romantic din Romania, cum este Cetatea Sibiului.

Sibiul este cel mai important oras din Transilvania si unul dintre cele mai frumoase din Romania. Mentionat sub numele de Hermannstadt in 1321, orasul capata numele de Sibiu abia in 1919.

Fiind un important centru cultural, in care arta teatrala si muzica domina de secole, Sibiul a fost declarat oficial Capitala Culturala Europeana in 2007.

Cetatea gazduieste numeroase obiective turistice, fiind unul dintre cele mai vizitate orase din Romania.

Orice impatimit al calatoriilor trebuie sa viziteze macar o data orasul. Eu l-am vizitat de 2 ori si m-as intoarce cu orice ocazie. Piata Mare este superba iar oameni sunt calzi si plini de veselie.

Podul Minciunilor adauga un plus de romantism orasului, fiind principalul loc de intalnire al indragostitilor in trecut. Daca te-ai nascut sau locuiesti in Sibiu, esti un norocos.

Dar daca esti indragostit si nu ai timp sa ajungi pe Podul Minciunilor, poti sa-ti surprinzi persoana iubita cu un buchet de flori. Nu e nevoie sa ajungi la una dintre florariile din Sibiu. Poti comanda de pe buchete.ro, care este o florarie online, un superb buchet de trandafiri si sa-l trimiti la usa celui drag cu un mesaj din partea ta. Chiar daca usa celui drag se afla in Sibiu, livrarea florilor se va face in aceeasi zi.

Si daca vrei ca gestul tau sa fie incarcat de mister, poti alege sa ramai anonim si persoana iubita nu va sti din partea cui sunt florile. In schimb, ai putea alege sa scrii o ghicitoare intr-o felicitare care sa insoteasca buchetul de flori. Cu siguranta, surpriza va fi placuta, mai ales ca vorbim de o florarie online cu experienta in livrarile anonime, iar aranjamentele florale sunt de o frumusete rapitoare, la fel ca cea a Sibiului.

Un oras-emblema al Romaniei, Sibiul gazduieste si unul dintre cele mai frumoase parcuri din tara. Parcul sub arini este unul dintre cele mai vechi parcuri din Romania si este un alt loc splendid, in care trebuie sa pasiti.

De fapt, orasul intreg este un loc din Romania, care ne reprezinta tara in Europa, prin frumusetea lui. De aceea, fiecare dintre noi trebuie sa-l cunoasca la pas.

Distribuie articolul 'Sibiul, un oras romantic si incarcat de istorie' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Sibiul, un oras romantic si incarcat de istorie