Tendintele anului 2018 pentru o nunta deosebita

Nunta este un eveniment foarte deosebit si la fel ca orice alt domeniu, in fiecare an apar alte inovatii si tot felul de “must have”-uri. Cu totii ne dorim o nunta de poveste, memorabila, de care sa isi aminteasca cu drag fiecare dintre noi si cu un meniu care sa impresioneze. Daca in urma cu multi ani, nunta insemna traditie si toate intamplarile avea legatura cu traditiile din stravechi, astazi, cei mai multi miri renunta la acestea si adapteaza zilelor noastre fiecare obicei. Daca esti curios care sunt trendurile in materie de nunti pentru anul 2018, iata ce este in voga in urmatorul an:

Flori de nunta

In ultimii ani, cei mai multi dintre miri aleg sa infrumuseteze restaurantele de nunti din Bucuresti cu flori natural. Florile potrivite la locul potrivit ofera culoare si stil, insa atrag si admiratia tuturor celor care va vor fi alaturi in ziua cea mare. In cazul in care ati planuit nunta in urmatorul an si doriti sa aveti cele mai frumoase flori si aranjamente va trebui sa tineti cont de tendintele din anul 2018 in materie de flori. In primul rand, culoarea care predomina, cea din buchetul miresei poate fi imprumutata si de la rochiile domnisoarelor de onoare si de aranjamentele florale din salonul in care se desfasoara petrecerea.

Greenery

In anul 2018 miresele ar trebui sa aleaga ca si culoare predominanta o nuanta cu totul speciala numita Greenery. Aceasta culoare este o combinatie reusita intre galben si verde, iar aceasta nuanta denota curaj, imaginative, creativitate adusa pe cele mai inainte culmi ale bunului gust. In cazul nuntilor campenesti sau pentru cele cu tematica traditionala, culoarea greenery este o tendinta de reintoarcere la radacini si la puritatea naturii, in toate frumusetea si spendoarea ei.

In ceea ce priveste buchetul miresei, prestigiul buchetului clasic nu a scazut deloc, in ciuda tuturor tendintelor noi. Combinatiile de flori si de culori din care nu lipseste niciodata pata de culoare verde nu inceteaza sa fascineze imaginatia mireselor.

In ceea ce priveste forma buchetului de mireasa, aceasta s-a mai schimbat odata cu trecerea timpului. Incepand de la forma rotunda, in anul 2018 se poarta formele asimetrice sau cele care curg lin pe mana miresei. Mai mult decat atat, simetria si forma perfecta a buchetului de mireasa au dus la aparitia buchetelor in care regasim uneori flori salbatice sau clasice.

Nici coronitele de pe cap nu dispar din voga, cu atat mai mult ca astfel se incoroneaza oficial “reginele” frumusetii. Sigur ca aceasta coronita poate inlocui cu mare succes clasicul voal, aducand mai ales o pata de culoare si de originalitate tinutei miresei.

De asemenea, daca masinile erau decorate in trecut cu panglici, astazi, tot mai multe persoane opteaza pentru flori si elemente natural care le infrumuseteaza.

Distribuie articolul 'Tendintele anului 2018 pentru o nunta deosebita' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Tendintele anului 2018 pentru o nunta deosebita