Tichete de masă 2016 vs tichete de masă 2015

Pentru că nevoile clienților noștri se schimbă constant încercăm să venim cu produse și servicii customizate în permanență. Tichetele de masă din 2016 sunt o dovadă în acest sens. La ce ne referim mai exact?

  1. Valoarea lor

Tichetele de masă din 2016 sunt de 9.57 lei, pe când cele din 2015 erau de 9.41 lei. Asta se traduce într-o putere mai mare de cumpărare și într-un grad de satisfacție mult mai mare pentru angajații care primesc aceste produse.

  1. Rețeaua de parteneri afiliați

Pentru că una dintre preocupările noastre constante este aceea de a mări rețeaua partenerilor afiliați, anul acesta, tichetele de masă pot fi utilizate la un număr mult mai mare de magazine și restaurante. Cu cât există mai multe opțiuni, cu atât clientul e mai fericit că își poate achiziționa ceea ce dorește din locurile din care dorește, fie că acestea sunt alese pe criterii de proximitate sau, de ce nu, în funcție de afinitate.

  1. Forma de plata

Încă de la finalul anului trecut, tichetele de masă Ticket Restaurant® au putut fi folosite atât în variantă print, cât și pe card. Asta din dorința Edenred de a le oferi clienților o alternativă digitală, mult mai simplă și mult mai rapidă care să însemne pentru ei și un mai mare control asupra cheltuielilor, totodată. În plus, nu doar consumatorul final are de câștigat din asta, ci și angajatorul care le oferă, precum și comerciantul care le primește.

Viitorul tichetelor de masă Ticket Restaurant® va însemna îmbunătățirea platformei de gestionare a comenzilor lansate pe Edenred Online, mărirea rețelei de parteneri afiliați și nu în ultimul rând, ascultarea nevoilor clienților.

 

 

Distribuie articolul 'Tichete de masă 2016 vs tichete de masă 2015' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Pasionat de solutii de optimizare si promovare pentru afaceri si magazine virtuale din diverse zone de obiecte de afaceri.

Leave A Response For Tichete de masă 2016 vs tichete de masă 2015