Tipuri de extensii de par: Afla acum de la specialisti cum sa le utilizezi!

extensii de parExtensiile pentru par sunt foarte populare, fiind in mod special utilizate de catre femeile care vor sa obtina coafuri interesante. Parul creste greu, iar parul lung este dificil de intretinut, motiv pentru care sunt preferate extensiile. Aceste produse pot fi date jos dupa o perioada si sunt mult mai usor de intretinut decat parul natural.

Specialistii de la oxyextensions.ro ofera informatii in detaliu cu privire la cele mai comune tipuri de extensii de par si avantajele acestora, astfel incat alegerea sa se poata face cu mult mai usor.

Extensii de par cu keratina

Aceste produse sunt considerate permanente, insa chiar si ele pot fi date jos la cerere. Primul si cel mai important avantaj al lor este ca nu vor cadea singure. Principiul de montaj al acestor extensii se bazeaza pe faptul ca fiecare este prinsa de o suvita din parul natural, utilizand keratina. Aceasta substanta nu are efecte adverse asupra parului si are rol hidratant.

Aplicarea este recomandat sa se faca in cadrul unui salon specializat pentru a se evita deteriorarea parului. Aceste extensii au o durata de viata de maxim 5 luni, dupa care trebuie intervenit asupra lor, pentru ca o data cu cresterea parului in toata aceasta perioada, se vor detaseaza de radacini, generand un aspect inestetic.

Un avantaj major al acestor extensii consta in faptul ca asigura un par bogat si lung foarte rapid. Extensiile pot sa fie vopsite sau coafate in mod similar parului natural.

Extensiile tape on

Alegand un set de extensii de par OxY, fiecare utilizatoare va beneficia de foarte multa flexibilitate. Extensiile tape on pot fi date jos atunci cand nu sunt necesare. Este recomandat ca persoanele care aplica astfel de extensii sa aiba experienta cu ele pentru a lucra profesional. In plus, o persoana cu experienta va sti sa ofere si sfaturi pentru intretinere.

Extensiile tape on sunt disponibile in mai multe modele si in functie de intretinerea si atentia acordate, pot fi folosite pana la opt ori inainte de a fi aruncate. Acest tip de extensii se ataseaza utilizand un adeziv special care le asigura rezistenta in timp.

Extensiile de par nanoring

Sunt extensii semipermanente, cu o rezistenta de aproximativ doua luni si jumatate. Tehnica de prindere pe baza de inele este foarte rapida, iar atunci cand parul creste, extensiile cad singure. Pentru ca extensiile sa fie refolosite, inelele trebuie inlocuite.

Persoanele care vor sa isi puna astfel de extensii trebuie sa mearga la un salon in care lucreaza profesionisti capabili sa le indrume sa aleaga intre cele doua tipuri de extensii cu inele disponibile: microring sau nanoring.

Extensiile nanoring:

  • pot fi prinse pe suvite fine;
  • pot fi capsate la rece;
  • sunt perfecte pentru par rar;
  • se schimba la maxim 3 luni.

Extensiile microring:

  • pot fi prinse pe suvite de dimensiuni normale;
  • inelele de prindere sunt mai mari;
  • permit capsarea la rece;
  • sunt special concepute pentru par des;
  • se inlocuiesc la maxim 3 luni.

Cu ajutorul extensiilor de par, acum si persoanele cu parul rar pot obtine o coafura atractiva in cel mai scurt timp. Este important ca extensiile sa fie de cea mai buna calitate, pentru a rezista cat mai mult in timp si pentru a parea naturale.

Distribuie articolul 'Tipuri de extensii de par: Afla acum de la specialisti cum sa le utilizezi!' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Tipuri de extensii de par: Afla acum de la specialisti cum sa le utilizezi!