Tipuri de foisoare din lemn, ideale pentru grădina ta

Ai o gradina spatioasa si nu stii cum sa o umpli si sa ii oferi un aspect confortabil si prietenos? Un foisor bine construit poate sa insemne o adevarata oaza de relaxare, poate sa fie fermecator din punct de vedere estetic si nu costa foarte mult. Doar atunci cand vine vorba despre foisoare din lemn exista zeci de modele, care mai de care mai interesante pentru care se poate opta. Pentur a alege foisorul perfect insa, trebuie sa stii cu exactitate ce impact va avea asupra gradinii tale si trebuie sa stii care sunt cele mai bune modele de inspiratie. Din fericire, ai de ales intre o multime de variante.

Foisoarele dreptunghiulare sau patrate

Sunt ideale pentru cei care isi doresc o flexibilitate cat mai mare. Sunt variante deosebite si se integreaza de minune atat in gradini de dimensiuni mici, cat si in gradini de dimensiuni mari . De regula, sunt construite din lemn, insa poti descoperi foisoare dreptunghiulare si patrate realizate dintr-o multime de alte materiale, cum ar fi metalul sau plasticul.

Foisoarele rotunde

Foisoarele rotunde sunt solutiile clasice. Sunt perfecte pentru curtile amenajate in stil vintage. Aceste foisoare sunt cu adevarat fermecatoare si pot sa creeze o atmosfera excelenta, atat ziua, cat si seara. Daca se opteaza pentru foisoare din lemn, imbogatite din punct de vedere estetic cu niste felinare metalice, efectul estetic este garantat.

Foisoare hexagonale

Sunt asemanatoare cu cele rotunde, insa vin cu ceva in plus. Acestea se potrivesc atat in gradinile moderne, cat si in gradinile vintage. Cu siguranta, un foisor hexagonal va ramane popular si peste mai multi ani, in conditiile in care este potrivit in orice tip de spatiu.

Foisoare cu forme deosebite

In ultima vreme, foisoarele de gradina nu mai respecta standardele impuse de regulile clasice. Pot fi descoperite foisoare moderne care imbina materiale dintre cele mai interesante si care au forme cat se poate de futuriste. Tocmai de aceea, in momentul in care se construieste un foisor de gradina este bine sa se mizeze pentru parerea unui specialist, care poate sa vina cu idei si sa ofere informatii valoroase despre cum ar trebui sa fie construit foisorul si despre ce ar trebui sa contina.

Distribuie articolul 'Tipuri de foisoare din lemn, ideale pentru grădina ta' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Tipuri de foisoare din lemn, ideale pentru grădina ta