Un city break impresionant in capitala Spaniei

Nu este de mirare de ce Barcelona este una dintre cele mai populare destinatii turistice ale Europei, iar totul incepe prin faptul ca orasul este accesibil din toate colturile lumii, are multe de oferit, de la vreme grozava, la plaje atractive, munti in apropiere, o viata de noapte intensa, mancare savuroasa, distractie si bineinteles o lunga istorie, alaturi de o cultura bogata. Ofertele city break Barcelona sunt la mare cautare in 2017 si toti cei care fac aceasta alegere, cu siguranta nu vor avea regrete.

Muzeul Picasso

Aici sunt gazduite peste 4.000 dintre picturile lui Picasso, fiind o colectie impresionanta de opere ale artistului spaniol din secolul 20. Acest muzeu evidentiaza legatura stransa dintre Barcelona si copilaria si adolescenta artistului, iar aceasta relatie a continuat pana la moartea sa, astfel ca orice persoana pasionata de arta nu trebuie sa rateze acest loc, gazduit in faimoasa zona La Ribera, in apropierea altor 5 castele medievale.

Fantana Magica

Aceasta este amplasata sub Palatul National care vegheaza de pe dealul Montjuic si a fost ridicata in preajma anilor ’30 la fel ca multe constructii din apropiere. In schimb, fantana nu este pusa in functiune decat in anumite seri, acelea fiind momentele in care sunt atrasi mii de curiosi, care isi doresc sa admire un adevarat spectacol de lumini, apa si muzica, in timp ce in spate este frumos luminat palatul National.

Plaja Barceloneta

Dintre cele 7 plaje diferite ale orasului, Barceloneta este cea mai faimoasa si se intinde pe o distanta de 4.5 kilometri. De asemenea, aceasta este si cea mai apropiata de zona centrala, in timp ce zona de promenada populara in randul celor pasionati de jogging si miscare are o lungime de 1.1 kilometri. Nu este de mirare ca plaja este ticsita in timpul verii, insa cei care aleg un city break Barcelona, cu siguranta ca nu trebuie sa rateze aceasta plaja.

Distribuie articolul 'Un city break impresionant in capitala Spaniei' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Un city break impresionant in capitala Spaniei