Unde gasesc un centru de reparatii laptopuri in Bucuresti?

De-a lungul anilor la onlaptop – centru de reparatii laptopuri pentru zona Bucuresti si imprejurimi – am avut de a face cu mai multe tipuri de probleme. Primim in service laptopuri peste care s-a varsat apa, lapte, cafea sau vin. Scurgerile de apa au loc din cauza ca laptopul a fost atins de picaturile de ploaie, de la un pahar cu apa varsat in apropierea laptopului sau chiar de la scurgerile de pe acoperis.

Laptopurile cu scurgeri de apa

Din pacate cand vine vorba de laptopuri accidentele se pot intampla peste tot. Este plin internetul cu relatari care mai de care mai ilare, dar rezultatul este acelasi: laptopuri defecte din cauza ca au “baut” prea mult lichid. Am scris in alte randuri pe blogul nostru Onlaptop.ro – centru de reparatii laptopuri – cateva sfaturi de care sa tineti cand si daca vi se intampla un astfel de accident. Cel mai grav este ca apa sau alt lichid se poate infiltra pe la tastatura si poate ajunge la placa de baza. Daca placa de baza este atinsa de apa sau de lichid mai departe foarte greu mai poate fi salvata. De obicei trebuie inlocuita. Depinde si de tipul lichidului. Daca e vorba de apa problema este usor mai simpla, dar daca pe laptop a cazut cafea sau suc (cu zahar) riscul este mai mare pentru ca zaharul este coroziv si ataca rapid circuitele de pe placa logica a laptopului.

Daca vi se intampla acest lucru si din accident varsati apa pe laptop, scoateti bateria si veniti cat mai curand in service. Tehnicienii nostri cu experienta in reparatii laptopuri va pot ajuta sa repuneti laptopul pe picioare, fie prin inlaturarea rapida a lichidului scurs in interior, fie prin repararea sau inlocuirea placii de baza. Orice actiune intreprinsa va avea ca fundament un diagnostic corect si complet care este gratuit.

Dar la onlaptop.ro efectuam reparatii laptopuri din cele mai variate. Sunati-ne la 0761 431 575 pentru orice problema pe care o aveti. Va vom ajuta cu preturi minime, cu reparatii de calitate si de durata. 95% este rata de succes a reparatiilor pe care le-am efectuat pana in acest moment in service-ul nostru. Si nu ne oprim aici. Acceptam noi provocari, ne pregatim permanent si ne punem mintea la contributie pentru a gasi cele mai creative si eficiente metode de reparare a laptopurilor care se confrunta cu diferite probleme.

Laptopul dumneavoastra ce problema are? Contactati-ne acum pe www.onlaptop.ro!

Distribuie articolul 'Unde gasesc un centru de reparatii laptopuri in Bucuresti?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Unde gasesc un centru de reparatii laptopuri in Bucuresti?