Vacanta la noi in tara sau in afara acesteia?

Multi isi pun aceasta intrebare cand vine vorba de o destinatie turistica. Oare de cate ori nu am fost tentati sa alegem o destinatie turistica in afara tarii, din motivul ca “m-am saturat la noi”. Te-ai saturat? dar ce anume ai vazut? Sunt extrem de multe de vazut in tara noastra incat nu cred ca iti ajunge o viata de om.

Am avut cazare viseu de sus anul acesta si pentru cei care nu au auzit de aceasta statiune turistica, trebuie sa intelegeti ca toti iubitorii de munte trebuie sa o vada. Am scapat timp de 4 zile de betoanele Bucurestene si am ajuns in acest paradis al ruralului. Nu regret nici o secunda petrecuta acolo, si cand ma gandesc ca asta este o parte extrem de mica din tara noastra pe care o puteti vizita.

Si cazarea in tarile straine au rolul lor. In primul rand, pe langa statiunile turistice si atractiile turistice din zonele respective, probabil ca sunt persoane care cauta si viata de noapte. Nu spun ca la noi nu este viata de noapte, avem cele mai tari cluburi din europa, care sunt pline de tineri care vor sa se distrze, dar o schimbare nu strica niciodata.

In cazul in care mergeti in vacanta cu familia, nevasta si eventual 1-2 copii, puteti face un tur al moldovei, unde puteti vizita multe manastiri vechi, inca de pe timpul lui Mihai Viteazul, ceea ce ar putea fi o lectie foarte buna de istorie pentru cei mici, si poate chiar si pentru voi, cei mari.

Indiferent de alegerea ta pentru urmatoarea vacanta, ca este vorba de o mare albastra ca in grecia sau ca este vorba de o drumetie spre crucea Caraiman, important este ca la final sa realizezi ca ai trait o experienta unica si placuta in acelasi timp. Vacanta placuta va doresc.

Distribuie articolul 'Vacanta la noi in tara sau in afara acesteia?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Vacanta la noi in tara sau in afara acesteia?