Viziteaza insula celor 20.000 de temple

O insula mica, ce face parte din arhipelagul indonezian, Bali este un loc unic si cea mai faimoasa insula din Indonezia. De altfel, aceasta mica insula este singura care are o populatie majoritar non musulmana, locuitorii de aici fiind adepti ai hinduismului balinez, iar pe insula sunt 20. 000 de temple dedicate zeitatilor la care localnicii se inchina. Unicitatea locului imbie anual milioane de turisti sa aleaga o vacanta in Bali, denumita si Insula Zeilor.
Intr-un sejur in Bali vei avea ocazia de a vedea cum viata de zi cu zi a oamenilor ce traiesc in acest loc ce se bucura de o clima tropicala se impleteste cu ritualurile religioase.
Aici poti vedea atat plaje intinse cu nisip alb si fin si apa de cristal, cat si vegetatia luxurianta a padurii tropicale, vulcanii activi sau raurile repezi, cat si multe atractii turistice create de oameni sau de natura.
Nici cei care iubesc sporturile de apa nu vor fi dezamagiti de o vacanta in Bali, pentru ca pot face surf, scufundari, snorkeling, rafting, scuba diving si multe altele.

Un sejur de neuitat in Bali!

Pentru ca religia este foarte importanta pentru locuitorii insulei, ar trebui sa iti faci timp sa vizitezi intr-un sejur in Bali si cel mai important templu de pe insula, templul Pura Besakih, denumit si Templul Mama. Si templul Pura Luhur Uluwatu merita vizitat, aici poti vedea si o multime de maimute.
Intr-o vacanta in bali aveti ocazia si de a inota cu delfinii, daca va doriti acest lucru. IN plus, veti putea descoperi si deliciile bucatariei de pe micuta insula.
Daca si tu iti doresti o vacanta intr-un astfel de loc minunat, ar trebui sa te uiti peste numeroasele oferte in Bali, disponibile si pe site-ul agentiei turistice TripTailor!

Distribuie articolul 'Viziteaza insula celor 20.000 de temple' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Viziteaza insula celor 20.000 de temple