Afla totul despre Start-Up Nation

Afla totul despre Start-Up NationPrin programul Start-Up Nation, Statul iti va finanta afacerea.  Acesta este un program de finantare pentru micile afaceri prin care se pot finanta tinerii antreprenori cu pana la 200.000 de lei.

   Descopera mai multe detalii despre Start-Up Nation

Un nou program Start-Up Nation urmeaza sa se lanseze in primele 3 luni ale acestui an.  Ca afacerea ta sa poata fi aprobata trebuie sa vii cu o idee cat mai buna. Domeniile de activitate eligibile sunt: productie, comert, servicii insclusiv industriile creative dar si multe altele.

Pana in acest moment, prin Start-Up Nation s-au realizat investitii: echipamente tehnologice, echipamente pentru locurile de joaca, echipamente pentru salile de fitness, inchirierea corturilor pentru organizarea evenimentelor, inchirierea spatiilor pentru prestari servicii sau pentru comert, achizitionarea de mobilier sau de aparatura birotica, achizitionarea de instalatii sau echipamente specifice in scopul obtinerii unei economii de energie, realizarea unei pagini web pentru prezentarea afacerii dar si pentru promovarea activitatii si multe altele.

Acest program poate fi accesat de orice persoana fizica, indiferent de varsta care sa aiba un S.R.L. infiintat dupa data 30.01.2017. Este foarte important sa ai o idee de afacere cat mai buna. Afacerea ta trebuie sa fie una in care sa crezi si care sa vina cu ceva nou pe piata ca sa poata avea succes.  Proiectul in sine presupune localizarea afacerii, este foarte important sa specifici locul in care iti vei desfasura afacerea dar si obiectivele proiectului. Aici trebuie sa fii complet sincer si sa spui daca extinzi o afacere deja realizata sau daca o planifici acum. Obiectivele trebuie sa fie prezentate cat mai detaliate. Mai trebuie sa mentionezi si cine sunt beneficiarii directi si indirecti ai afacerii tale. Dupa care trebuie sa estimezi rezultatul obtinut.

Proiectul tau va fi verificat de catre doi evaluatori , din acest motiv proiectul tau trebuie sa fie cat mai concis. De cele mai multe ori proiectele scurte dar bine detaliate sunt cele care primesc finantare.

Daca proiectul tau primeste finantare atunci trebuie sa semnezi contractul dupa care te poti bucura de suma primita.

Nu trebuie sa uiti ca proiectul tau va fi monotorizat atat pe perioada de implementare cat si in urmatorii 3 ani.  Mai mult de atat nu ai voie sa vinzi bunurile obtinute prin finantare pe o perioada de 3 ani.

Daca ai o idee buna atunci trebuie sa accesezi acest program. Cu siguranta acesta reprezinta un pas inainte pentru tinerii antreprenori, pentru mai multe informatii acceseaza https://www.ecomunicate.ro/presa/banci-finante-asigurari/ .

 

Distribuie articolul 'Afla totul despre Start-Up Nation' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Afla totul despre Start-Up Nation