Articole necesare pentru siguranta copiilor

articole-sigurata-copiiCopiii sunt curiosi din fire si este important sa li se permita sa exploreze si sa descopere lumea din jurul lor. Dar, aceasta curiozitate poate duce la accidente neplacute si probleme pe termen lung daca nu se iau masuri de precautie. Curiozitatea celor mici este in egala masura benefica si daunatoare pentru ei. Copiii nu sunt constienti de pericolele la care se expun atunci cand se joaca in pat, in apropierea mobilierului cu muchii ascutite, cand deschid usi si sertare si cand exploreza in general casa. Parintii trebuie sa se asigure ca cei mici sunt in siguranta atat in casa, cat si afara si sa achizitioneze cele mai bune articole de protectie, sigurante pentru usi si sertare, bariere de protectie pentru pat si casti antifonice necesare atunci cand copiii sunt expusi la zgomote puternice.

Bariere de protectie pentru pat

Barierele de protectie si aparatorile laterale pentru pat sunt necesare pentru copiii care au un somn agitat si care dorm intr-un pat cu margini descoperite. Aceste bariere de protectie ofera siguranta celui mic si liniste parintilor, nemaifiind necesara supravegherea permanenta a somnului copilului. Astfel, parintii pot crea un mediu perfect de odihna pentru cel mic. Este important insa, ca parintii sa aleaga produse realizate din materiale de calitate premium care permit circulatia aerului, care nu sunt toxice si extrem de sigure si rezistente.

Protectii pentru mobilier

Este imposibil pentru parinti sa se asigure ca cel mic nu va suferi niciodata un accident, indiferent de natura acestuia. Dar, pot evita loviturile grave in muchiile si colturile mobilierului prin instalarea de coltare si benzi de protectie. Realizate din materiale de calitate si fiind extrem de flexibile si moi, benzile de protectie pot atenua cu succes socul in cazul unui accident. Benzile de protectie si coltarele previn leziunile la cap si alte accidente neplacute, prin simpla securizare a marginilor mobilierului si a altor elemente din material dur. Aceste articole sunt extrem de utile si necesare in orice casa.

Sigurante pentru usi si sertare

Sigurantele pentru dulapuri si usi sunt articole de protectie foarte utile si asigura un mediu potrivit pentru cei mici atunci cand exploreaza casa. Sistemele de siguranta pentru blocarea usilor si a sertarelor sunt foarte importante. Acestea sunt usor de folosit de catre adulti, dar au un grad ridicat de dificultate in manevrarea de catre copii. Cei mici nu vor putea deschide sertarele si usile dulapurilor pentru a avea acces la articole nepotrivite pentru ei. Astfel, se elimina si riscul de prindere si lovire a degetelor.

Casti antifonice

Castile antifonice protejeaza auzul copiilor atunci cand acestia sunt expusi la zgomote puternice. Desi nu blocheaza complet zgomotul, castile antifonice pentru copii au un nivel de atenuare ridicat. Sunt ideale pentru momentele in care cei mici participa la petreceri, concerte si focuri de artificii sau cand se afla in zone de constructii sau aeroporturi. Castile antifonice pot fi folosite atat de copii, cat si de bebelusi, fiind extrem de confortabile, reglabile si ralizate din materiale moi, placute la atingere.

Distribuie articolul 'Articole necesare pentru siguranta copiilor' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Articole necesare pentru siguranta copiilor