Avantajele pe care le asigura ferestrele termopan in timpul verii

termopane varaIn prezent, geamurile de termopan sunt extrem de cautate. Ele sunt folosite atat pentru locuinte aflate in blocuri, cat si pentru case. Astfel, orice camin devine mult mai primitor si mai prietenos. Optiunea pentru geamurile din termopan presupune o serie de avantaje de care toata lumea merita sa se bucure! Randurile de mai jos contin toate motivele pentru care oricine trebuie sa aleaga termopanul pentru geamurile apartamentului sau ale casei!

Sticla tratata

In primul rand, sticla folosita pentru geamurile de termopan asigura filtrarea caldurii, permitand luminii sa ajunga in interior, insa fara a produce un efect de sera. Cei care isi doresc si intimitate, pot opta pentru geamurile reflectorizante.

Un mediu ferit de tantari si insecte cu plase termopan

Un alt avantaj al optarii pentru geamuri de termopan, mai ales in timpul verii, cand apar tantarii, dar si diferite insecte care sunt atrase de lumina este ca la geamuri pot fi instalate plase tantari speciale. Astfel, oricine poate sta in casa, fara a-si face griji ca va avea „musafiri” nepoftiti. Cu plase termopan la geamuri insectele nu vor mai avea cum sa patrunda in locuinte.

Izolare fonica

Dupa zile incarcate la serviciu si aglomeratia din autobuz, din metrou sau de pe strada, toata lumea isi doreste ca acasa sa se poata relaxa in liniste. Geamurile de termopan asigura o izolare fonica ce permite tuturor sa se poata odihni in voie, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii.

Siguranta sporita

Un alt avantaj al folosirii geamurilor de termopan este ca ele sunt mai rezistente decat variantele clasice. Intrucat geamurile de termopan au o singura foaie de geam, nu pot fi fortate la fel de usor ca cele clasice.

Praful ramane la distanta!

Atunci cand se opteaza si pentru plase de insecte rulou, locuintele nu vor fi ferite numai de insecte in timpul verii, ci si de praful de afara. Astfel, mediul de acasa va fi intotdeauna mai curat si mai prietenos! Pe de alta parte, prin optarea pentru rulouri, in timpul iernii, zapada nu se va mai depune pe pervaz.

Durabilitate

Daca geamurile cu rame din lemn se deterioreaza in timp din cauza conditiilor meteo, dar si din cauza razelor de soare, cele de termopan sunt durabile si calitative. Capriciile meteorologice nu vor mai reprezenta o amenintare pentru modul in care geamurile se comporta in timp, ci dimpotriva. Geamurile de termopan au intotdeauna o viata indelungata, se decoloreaza mult mai greu si nu se deformeaza la fel de usor ca cele clasice!

Geamurile de termopan prezinta atat o serie de avantaje importante in sezonul cald, cat si in cel rece. O data montate, geamurile nu vor mai trebui schimbate pret de cativa ani buni. Cei care au ales pana acum astfel de geamuri s-au bucurat o perioada indelungata de un confort sporit in sanul caminului si au simtit toate avantajele mentionate mai sus!

Distribuie articolul 'Avantajele pe care le asigura ferestrele termopan in timpul verii' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Avantajele pe care le asigura ferestrele termopan in timpul verii