Cateva idei pentru aduce un plus de culoare in interiorul casei

Sosirea verii ne da cu siguranta dorinta de a ne bucura de un plus de veselie si de culoare. Mai ales daca vorbim despre amenajarea casei. Si in loc sa refaci intreg decorul, cel mai bine ar fi sa mizezi pe cateva idei simple, dar eficiente pentru a aduce un plus de culoare in casa ta.

Alege o lenjerie colorata pentru dormitor

Culoarea este cea mai buna idee atat pentru dormitorul parintilor, cat si pentru camera copiilor! Lenjeria de pat este cea mai buna idee pentru a fi in tendinte, fara sa trebuiasca insa sa reface intreg decorul. Lenjeria de pat in cele mai vii si mai colorate tonuri este cea mai buna idee.

Indrazneste stilul marin, atemporal si colorat

Imprimeul navy este un tip de imprimeu atemporal, atat in domeniul modei, cat si in cel al amenajarilor interioare. Si stilul marin este cea mai buna idee pentru un decor estival. Se poate regasi in mai multe incaperi din casa de la bucatarie, pana la baie.

Accesoriile foarte colorate vor veni cu un plus de culoare la tine in baie

Baia este cel mai adesea o incapere rece, alba…si totusi, poate deveni cel mai frumos teren de joaca pentru cei care adora decoratiunile colorate! Alege un covor foarte colorat, o perdea de dus, prosoape, foarte practice si decorative.

Adauga un plus de culoare pentru locul de luat masa

Este cel mai usor loc unde poti integra culoarea. Vesela, servetele, naproane…poti crea cea mai frumoasa ambianta prin intermediul acestor elemente. Alege nuante precum galbenul, rosul, portocaliul sau verdele si nu ai cum sa dai gres.

Gentile de plaja pot deveni cele mai frumoase elemente de decor

Le pot folosi drept solutii de depozitare, poti pune reviste in ele sau chiar poti face din ele masti sau suporturi pentru cele mai frumoase plante.

Distribuie articolul 'Cateva idei pentru aduce un plus de culoare in interiorul casei' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cateva idei pentru aduce un plus de culoare in interiorul casei