Cateva tendinte florale pentru o nunta in 2020

La fel ca in fiecare an, domeniul nuntilor dezvolta noi idei in ceea ce priveste decoratiunile florale, atat la nivelul cocktailurilor, cat si al prajiturilor sau al diferitelor teme.

Un bar mimosa inflorit. Oare cum ar fi o sarbatoare fara sampanie? Cu siguranta ca mult mai trista. Dar aceasta cum ar fi trebui sa fie? Roze? Seaca, bruta sau aromatizata ? In acest an se vor schimba putin lucrurile datorita conceptului de Mimoza Bar Shower. Un concept foarte simplu care presupune sa pui sucuri de fructe, sampanie si gheata de flori comestibile. Vei obtine deci o mimoza personalizata pentru fiecare din invitatii tai cu un stil foarte colorat, floral, original si plin de prospetime.

Un wedding cake floral si mineral. Marmura, care a decorat foarte frumos interioarele noastre pana acum, incepe sa invadeze si nuntile, torturile in special. Torturile ca de marmura in nuante de gri sau de alb sunt deci foarte in voga la nunti.

Un decor floral si vegetal minimalist. Stilul minimalist este foarte in voga in acest an in ceea ce priveste nuntile. Se folosesc tot mai mult flori uscate, tije de flori de pampas pentru latura lor maiestuoasa sauf lori uscate in borcane.

O bolta romantica. Fie ca este circulara, patrata sau chiar in forma de inima, bolta este foarte in voga in acest an. Este decorul perfect pentru nunta. Asambland un decor natural precum frunzele, paiele sau chiar lemnul vei obtine cel mai frumos altar pentru ceremonii in anul 2020.

Un tavan cu flori. Tavanele vegetalizate sunt cele care vin cu un plus de farmec iar in acest an sunt foarte in voga cele in forma de nori aerieni si pufosi. Cele mai frumoase suspensii florale pentru cel mai frumos efect ! florile gypsophila si eucaliptul sunt cele mai frumoase in acest sens.

Distribuie articolul 'Cateva tendinte florale pentru o nunta in 2020' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cateva tendinte florale pentru o nunta in 2020