Ce obiective turistice vizitam la Seoul

Un melanj de traditie si modernitate, de agitatie si de calm, Seoul ofera o experienta total diferita de alte orase din Asia. Descopera ce obiective turistice poti vizita la Seoul.

Cultural si gastronom, Seoul este un oras de descoperit in orice perioada a anului. Taiat in doua de fluviul Han, orasul este destul de intins si chiar daca engleza este a doua limba oficiala in Coreea de Sud, nu iti va fi usor sa vorbesti cu localnicii in aceasta limba.

Namsan Park si N Seoul Tower. Acest turn de peste 235 de metri, ridicat in parcul Namsam in anul 1975 este una din principalele atractii ale orasului Seoul. Poate fi vizitat incepand cu anul 1980.

Meyong Dong, strada shopping-ului. Odata ce ai terminat cu vizitarea turnului, poti merge pe jos (aproximativ 15 minute de mers pe jos) in cartierul Meyong Dong. Aici pasionatii de shopping vor gasi tot ce isi doresc, magazine numeroase, unele mai extravagante decat altele.

Cheonggyechong, o oaza de pace in mijlocul cladirilor. Una din cele mai bune modalitati de a vizita orasul Seoul este pe bicicleta. Si, plimbandu-te cu bicicleta vei da fara indoiala de Cheonggyechong. Este un rau artificial cu o lungime de peste 6 kilometri, situat in inima orasului Seoul. In mijlocul cladirilor, ce poate fi mai relaxant?

HongikUniversity, cartierul studentilor in care totul este posibil. Este unul din cartierele preferate ale localnicilor si turistilor deopotriva. Este situat in apropiere de universitate dupa cum ii spune si numele si devine un punct de reper al studentilor la sfarsit de saptamana, acestia adunandu-se sa danseze, sa manance, sa se distreze intr-o atmosfera placuta. Strada este presarata cu restaurante, baruri, toate specialitatile coreene se regasesc aici. Va recomandam sa gustati Chicken Galbi cu branza. Un adevarat deliciu.

Distribuie articolul 'Ce obiective turistice vizitam la Seoul' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Ce obiective turistice vizitam la Seoul