Cele mai bune cartiere pentru case in Bucuresti

Cu totii stim ca a avea o casa in oras este un moft pe care putini si-l permit, mai ales sa detii o casa in Bucuresti.

Acum depinde si de interpretare, de teren si de zona din oras in care poti sa ai o casa. Fiindca daca esti intr-o zona inconjurata numai de blocuri, construirea unei case de locuit nu cred ca pare a fi cea mai buna idee. Pe langa asta, conteaza si cartierul in care ai casa. Neffind deloc pretentiosi, stim cu totii ca exista anumite zone in Bucuresti unde nici daca am fi platiti nu am locui : )

O persoana alege sa se mute la casa in special pentru intimitatea pe care o poate avea, iar daca o casa este situata in zona urbana incjourata de blocuri, putem spune ca acea intimitate dispare.

Cele mai bune zone de locuit in Bucuresti

Atunci cand vine vorba de alegerea zonei in care ne cumparam casa sau apartament, trebuie sa avem mai multe aspecte in vedere si anume: siguranta, distanta pana la mijloacele de transport in comun, distanta fata de sscoli, spitale, piete si farmacii etc.

Din punctul de vedere al agentilor imobiliari, cele mai bune cartiere in care se poate locui sunt: Dristor, Militari, Drumul Taberei si Titan. Iar cele mai evitate sunt Ferentari si Rahova.

Unde sunt cele mai cautate zone pentru case in Bucuresti?

Cele mai scumpe locuinte din Bucuresti sunt in Cotroceni, unde s-a ajuns sa se plateasca chiar si 1467 Euro pe metru patrat in 2014.

Zona Primaverii – Aviatorilor este la fel de scumpa. Ajungandu-se la preturi de 1460 de Euro pe metru patrat in 2014.

Zona Baneasa a fost a treia cea mai scumpa zona pentru locuinte in 2014, la finalul anului tranzactionandu-se locuintele la un pret de aproximativ 1425 Euro pe metru patrat.

Ofertele in imobiliare sunt multe si diverse, fie ca vorbim de garsoniere, apartamente sau case la cheie. Daca esti insa interesat de case in Baneasa, poti arunca o privire pe site-ul CeCasa.ro pentru detalii si informatii.

Distribuie articolul 'Cele mai bune cartiere pentru case in Bucuresti' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cele mai bune cartiere pentru case in Bucuresti