Cele mai bune jocuri de strategie pe smartphone-uri si tablete Android

Numeroase sunt jocurile de strategie sau tactice disponibile pe Android. Iata o selectie a celor mai bune jocuri de acest gen, cu plata sau gratuite. Punctul lor comun- toate sunt aplicatii de calitate.

The Battle of Polytopia. Acest joc se vrea a fi o versiune simplificata si adaptata pentru mobil, a unor jocuri mai bune de strategie, Age of Empire sau Civilization. Vei controla o natiune care trebuie sa isi extinda teritoriul din punct de vedere militar, si care trebuie sa progreseze in cercetarile efectuate. Hartile sunt generate in mod aleatoriu.

Plague Inc. Plague Inc este un mare clasic al jocului de gestiune/strategie. Aici trebuie sa lasi generozitatea si dragalasenia deoparte deoarece jucatorul incarneaza un virus si scopul sau este acela de a face in asa fel incat nicio fiinta umana sa nu scape cu viata. Plague Inc iti cere deci sa creezi un virus capabil sa se adapteze numeroaselor remedii pe care aceste fiinte umane insuportabile le elaboreaza fara incetare.

Hearthstone. Hearthstone a devenit rapid un fenomen, la scurt timp de la lansarea sa. In cadrul acestui joc, doi jucatori se infrunta pe un platou cu ajutorul unor carti reprezentand unitati sau arme. Jocul este dotat cu o interfata impecabila ceea ce ne face sa devenim rapid dependenti de el. Se joaca la fel de bine si pe smartphone si pe tableta.

Clash Royale. Cand dezvoltatorii jocului Clash of Clans au decis sa se axeze mai mult pe jocul de strategie, acest lucru a data nastere jocului Clash Royale. Un amestec de STR si Tower Defense, scopul acestui joc este acela de a distruge turnul central advers invocand unitati de pe o harta mica. Fiecare victorie deblocheaza un cufar cu aur care iti permite sa ai si mai multi bani pe care ii poti folosi in timpul bataliilor.

Distribuie articolul 'Cele mai bune jocuri de strategie pe smartphone-uri si tablete Android' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cele mai bune jocuri de strategie pe smartphone-uri si tablete Android