Cele mai frumoase hoteluri castel din Germania si Austria

Unele din aceste hoteluri promit un sejur de cinci stele, un sejur extraordinar, de neratat. Daca vrei sa te cazezi si tu in ultra confort, un hotel castel este cu siguranta cel mai bun loc pentru voi. La urma urmei, unde am putea gasi o atmosfera regala comparabila? Fie iti doresti sa explorezi centrul orasului sau sa petreci o vacanta scurta si relaxanta, daca alegi sa te cazezi intr-un hotel castel vei avea parte de un sejur special.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg face parte din grupul Althoff si din Leading Hotels of the World si este situat in apropiere de orasul Koln. Este un hotel care te va convinge datorita locatiei sale care garanteaza un sejur linistit si se afla la 30 de minute distanta de centrul orasului. Drept urmare, este locul ideal de relaxare dupa explorarea centrului orasului.

Schloss Fuschl

Acest hotel castel este considerat unul din cele mai frumoase hoteluri situate intr-o regiune de munte. Situat direct pe malurile raului Fuschl, acest hotel este in egala masura unul din cele mai frumoase hoteluri din categoria sa din Austria. La urma urmei, privelistea splendida asupra muntilor nu poate fi depasita. Hotelul de lux prezinta cateva elemente istorice: pe langa sala de bal dispune de un muzeu al filmului separat care propune unele activitati interesante.

Schloss Elmau

Aceasta adresa exclusiva este extrem de populara in regiune. Numeroase sunt celebritatile care au fost deja cazate la Schloss Elmau. Acest lucru se datoreaza fara indoiala faptului ca este situat in apropiere de Alpii bavarezi. Spre deosehire de hotelurile de lux deja mentionate mai sus, Schloss Elmau impresioneaza in special datorita mobilierului modern, elegant si atemporal. Camerele si apartamentele individuale ofera o priveliste magnifica asupra varfurilor peisajelor de munte. Spatiul spa ofera o vasta experienta de relaxare deoarece natura din jur poate fi apreciata in liniste

Sursa: https://suitespot.fr/guides/spotlight/hotels-chateaux-allemagne/

Distribuie articolul 'Cele mai frumoase hoteluri castel din Germania si Austria' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cele mai frumoase hoteluri castel din Germania si Austria