Cele mai periculoase tari pentru turisti in 2020

Societata Internationala SOS a publicat o harta care ne arata care sunt cele mai periculoase tari pentru turisti in 2020. Daca tot suntem in plina perioada de vacante, am ales sa va spunem care sunt aceste tari periculoase. Libia, Siria sau Somalia fac parte din aceste tari. In schimb, Elvetia este considerata o tara sigura.

Care tara ar trebui evitata in aceasta vacanta? Daca si tu iti pui aceasta intrebare, o harta recent publicata de catre SOS ar putea sa te ajute deoarece ne arata care sunt cele mai periculaose tari pentru turisti in 2020.

Fiecare tara a fost evaluata si cinci nivele de risc au fost scoase in evidenta, de la inexistent la extrem. Si, cele mai periculoase tari sunt considerate Libia, Mali, Africa Centrala, Somalia, Yemen, Afghanistan, Sudanul de Sud precum si o parte din Ucraina.

Elvetia este o tara considerata sigura. Riscul este considerat « ridicat » in mai multe tari, un numar mare din acestea fiind situate pe continentul african. Tarile din America Centrala si din America de Sud fac si ele parte din lista de risc precum Venezuela si o buna parte din Mexic.

In Europa, nivelul de risc este mai degraba scazut, la fel ca si in America de Nord, Australia, China sau Japonia. Tarile in care riscurile sunt considerate inexistente sunt Islanda, Norvegia, Groenlanda, Slovenia, Luxemburg sau Elvetia.

In ceea ce priveste criza sanitara actuala, incepand cu 25 iunie s-a reimpus carantina pentru persoanele care se intorc din Macedonia.

Daca vrei sa calatoresti in Grecia in aceasta vara trebuie sa stii ca in prezent, sunt admisi turistii din UE insa exista o lista de aeroporturi din care se permite intrarea si pasagerii sunt testati pentru Covid-19 la intrarea in tara. Turistii trebuie sa stea minim o noapte la aeroportul din Grecia la care ajung si isi pot continua calatoria doar daca testul este negativ.

Distribuie articolul 'Cele mai periculoase tari pentru turisti in 2020' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cele mai periculoase tari pentru turisti in 2020