Cooler CPU be quiet! Dark Rock Slim review

Recent, be quiet! a propus un nou venit in familia Dark Rock. Efectiv, seria de coolere a constructorului german s-a imbogatit cu modelul Dark Rock Slim. Aceasta noua referinta in materie ii permite constructorului sa propuna un cooler compact care prezinta avantajul de a propune acelasi nivel de finisaje precum Dark Rock 4 spre exemplu.

Cu acest nou model, constructorul german scoate in evidenta designul compact al cooler-ului sau. Astfel, regasim un ventilator care nu vine sa blocheze niciun slot de memorie de pe placa de baza. Chiar daca aceasta din urma ofera 8 sloturi de memorie precum referinte in materie in genul LGA-2000 sau TR4.

Un alt aspect de mentionat este nivelul de zgomot emis in timpul functionarii. be quiet ! anunta ca modelul sau Dark Rock Slim va fi extrem de silentios in timpul utilizarii. Acest lucru se datoreaza ventilatorului si sistemului de montare care vizeaza sa atenueze la maxim vibratiile.

In ciuda silentiozitatii, constructorul nu face niciun compromis in ceea ce priveste performantele modelului sau. Marca anunta un dispozitiv capabil sa disipeze caldura emisa de CPU al carui TDP atinge 180W.

Ceea ce face aceasta serie frumoasa este carcasa neagra care contine particule ceramice. Estetic si practic totodata deoarece conform marcii be quiet ! acest lucru permite in egala masura imbunatatirea racirii.

Cu alte cuvinte, Dark Rock Slim nu se abate de la traditia  seriei Dark Rock. Efectiv, in ciuda unui format redus, coolerul oferit de be quiet ! reia codurile familiei cu o carcasa neagra in intregime. Face senzatie. In ceea ce priveste finisajele putem afirma acelasi lucru.  Datorita dimensiunilor compacte, nu vom avea nicio grija in ceea ce priveste compatibilitatea cu placa de baza.

Distribuie articolul 'Cooler CPU be quiet! Dark Rock Slim review' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cooler CPU be quiet! Dark Rock Slim review