Costume de baie marimi mari

Nimănui nu-i place să cumpere un costum de baie – cel puțin nimeni pe care-l cunosc.

Majoritatea femeilor se agită când încearcă să cumpere costume de baie și apoi cumpără unul, care nu le face să se simtă absolut îngrozitor. Dar dacă încercați să pierdeți în greutate , procesul poate fi deosebit de greu. Cum găsești cele mai bune costume de baie cu marimi mari?

Am vorbit cu câțiva experți pentru a strânge sfaturi în special pentru femeile care încearcă să nu arate formele proeminente. S-ar putea să aveți o dimensiune de 10 încercând să reduceti la 8 sau o dimensiune 24 care să ajungă la 18. Indiferent de mărimea actuală sau indiferent care ar fi marimea ta perfectă, poți să-ți folosesti sfaturile de cumpărături înainte de următoarea călătorie la plajă.

În cazul în care să cumpere cel mai bun costum de baie

Deoarece cumpărăturile pentru costume de baie pot fi adesea stresante, multe femei aleg să cumpere online un costum de baie. Dar cumpărăturile de costume de baie online au argumente pro și contra. Încercarea pe diferite stiluri poate fi eliberată și oferă mai multă siguranță decât lupta din magazin. Și unii furnizori online, oferă chiar opțiunea de a vorbi cu un stilist dacă sunteți preocupat de anumite aspecte ale costumului.

Există câteva greșeli care trebuie evitate atunci când cumpărați un costum de baie. Am întrebat un expert daca poate sa ne ofere niste sfaturi in legatura cu alegerea costumului de baie. „Evita orice stiluri care nu ești tu”. Sună evident, dar este ușor să fii dus și distras de expuneri în magazin. Iți recomandă să cauți ceva in care te poți vedea purtând. Ea spune că „dacă costumul ar părea prea nebun, pur și simplu renuntati la el, pentru că cel mai probabil nu o sa vă simțiți confortabil”.

De asemenea, să stați departe de bikini teeny-weeny care oferă foarte putina acoperire. „Fiți amabili cu corpul dumneavoastră pe măsură ce treceți prin călătoria de scădere în greutate”. Stai departe de orice te face să vrei să fugi și să te ascunzi, sau nu se potrivește bine sau nu te simți grozav.

Dacă alegeți o singură piesă, recomandăm căutarea unor șmecherii și a unor modele geometrice inteligente. „Acestea accentuează curbele și oferă acoperire acolo unde doriți. Puteți adăuga, de asemenea, o fustă mică flirt la costum de baie pentru acoperirea coapselor sau abdomenului, fără a schimba foarte mult stilul.

 

Distribuie articolul 'Costume de baie marimi mari' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Costume de baie marimi mari