Cum imi aleg aspiratorul robot?

Foarte multa vreme considerat drept un gadget, aspiratorul robot este din ce in ce mai prezent in tot mai multe case si devine foarte repede un veritabil « must have » pentru orice casa ce se respecta.

Atat inteligent cat si autonom, aspiratorul robot este cel care ne poate revolutiona cotidianul si ne usureaza o sarcina menajera importanta- datul cu aspiratorul.

Odata ce il vei porni se va deplasa prin incapere chiar si sub piesele de mobilier, va merge in camera in camera si apoi se va intoarce din nou la baza. Am putea spune despre el ca este o adevarat revolutie. Ce iti mai ramane de facut? Sa vezi care sunt criteriile de care sa tii cont atunci cand alegi un aspirator robot.

Functionalittile. Inutil sa alegi un aspirator robot dotat cu o multime de programe sau moduri. Un mod automat este mai mult decat suficient. Mai ales daca robotul este unul inteligent si este autonom. Apoi, mai trebuie sa determini daca ai nevoie de un filtru HEPA, de o telecomanda si asa mai departe.

Comoditate in folosire. Foarte multa vreme perceput drept un aparat pentru « geeks », aspiratorul robot este un produs pentru marele public. Este indispensabil pentru ca este foarte usor de folosit.

Sistem de navigatie. Unele modele de aspiratoare se deplaseaza aleatoriu. Dar modelele mai scumpe au si o camera sau si mai bine, un telemetru laser, care poate sa faca  o cartografie a incaperii si o poate curata in mod sistematic. Iar sistemul de navigatie permite robotului sa curete camera corect, acoperind toate suprafetele.

Gestionarea obstacolelor. Este un punct mai mult decat indispensabil. Trebuie sa fie cat mai autonom si capabil sa de deplaseze singur intr-un mediu domestic, sa urce pe covor, sa treca de praguri, de denivelari si sa nu se impiedice de picioarele de la scaune sau de la masa.

Distribuie articolul 'Cum imi aleg aspiratorul robot?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cum imi aleg aspiratorul robot?