Cum imi intretin bicicleta eliptica?

Ai grija de santatea ta fizica, ar trebui sa faci acelasi lucru si cu bicicleta ta eliptica, cu bicicleta ta de apartament. Bicicletele de apartament au fost in sa fel gandite si concepute, cele moderne in special, sa nu necesite prea multa intretinere. Insa, cu ajutorul unor  sfaturi practice enumerate mai jos vei reusi sa prelungesti durata de viata a aparatelor tale fitness.

Curata bicicleta eliptica in doar un minut.  Dupa fiecare sedinta in parte ar trebui sa iti cureti bicicleta eliptica cu ajutorul unei carpe moi, putin umezita in apa. Vei fi astfel mult mai motivata sa iti reiei activitatea fizica a doua zi, sa iti regasesti aparatul preferat. In timpul curatarii trebuie sa fii atenta la urmele de transpiratie care sunt corozive si deloc benefice pentru aparatul tau pe termen lung. Inainte de a curata bicicleta asigura-te ca ai scos-o din priza. Daca modelul tau contine si o centura de masurare a frecventei cardiace atunci si aceasta ar trebui curatata.

Verifica in mod regulat elementele cheie ale bicicletei tale eliptice. Primul element esential este stabilitatea aparatului tau fitness. Fii atenta la unele semne de balansare si la zgomote anormale in timpul sedintei de fitness.

Profita de serviciul asistenta 24 de ore din 24 pus la dispozitie de unii producatori. Initiat sau debutant, vei gasi toate raspunsurile la intrebarile tale pe site-ul producatorului de la care ai achizitionat aparatul. Exista producatori care au blog sau magazine care vand acest tip de aparate care ofera sfaturi cu privire la intretinerea aparatului fitness, reparatie, instalarea produsului si o multime de alte sfatri practice. Li se ofera in egala masura asistenta personalizata, tehnicicienii experti iti raspund in maxim 48 de ore de la o solicitare sau o intrebare.

Distribuie articolul 'Cum imi intretin bicicleta eliptica?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Cum imi intretin bicicleta eliptica?