Curatart a facut curatenie la Summer Well

Toata lumea stie de Summer Well, insa putini stiu despre desfasurarile de forte din spatele festivalului. Numele mari de pe scena, peisajul impresionant al domeniului Stirbey si distractia memorabila din cele 3 zile ale evenimentului sunt doar rezultatele unei munci sustinute la care au participat din plin si cei de la Curatart.ro .

Care au fost responsabilitatile celor de la Curatart in cadrul festivalului?

Principala responsabilitate a fost curatenia, care a fost impartita intr-o multime de responsabilitati mai mici:

  • Stergerea de praf a mobilierului de gradina si a tuturor constructiilor provizorii instalate pe gazonul domeniului Stirbey.
  • Golirea cosurilor de gunoi si asigurarea unui flux continuu al acestei activitati, in asa fel incat participantii la festival sa aiba loc unde sa isi arunce resturile.
  • Organizarea spatiului dupa incheierea evenimentului. Acest lucru a insemnat adunarea tuturor decoratiunilor, curatarea suprafetelor verzi si aranjarea intregului loc in asa fel incat sa arate exact la fel cum a aratat inainte de eveniment.

Care au fost rezultatele pe care le-a oferit firma de curatenie?

Fara doar si poate, asteptarile au fost foarte mari, dupa 7 editii Summer Well in care organizatorii au reusit sa uimeasca prin fiecare detaliu, inclusiv detaliile legate de curatenie. Cu o echipa complexa si aparatura de foarte buna calitate, Curatart.ro a asigurat servicii foarte bune si rezultate perfecte. Luni, dupa incheierea festivalului, domeniul Stirbey nu a aratat urmele uzuale lasate de un eveniment la care participa cateva zeci de mii de oameni, fiecare element al naturii fiind la locul lui si fiecare firicel de iarba fiind nederanjat de resturi alimentare sau menajere.

Aceste rezultate sunt cu atat mai impresionante, cu cat provocarile au fost foarte mari:

  • Organizatorii Summer Well au pus la dispozitia participantilor la eveniment o zona de camping cu corturi in care s-au cazat sute de oameni dornici de vacanta in imediata apropiere a Bucurestiului;
  • Numarul participantilor s-a ridicat la cateva zeci de mii. Echipa firmei de curatenie Curatart.ro a facut fata cu brio numarului urias de oameni care a experimentat fiecare sunet emis de pe cele doua scene si fiecare activitate propusa de organizatori.
  • Summer Well nu a insemnat doar muzica. In cadrul festivalului au existat si o multime de activitati precum zborul cu balonul cu aer cald, cataratul, tiroliana, kayakingul sau chiar un cinematograf in aer liber.
  • Sectiunea de food court. De cele mai multe ori, zona de food court a unui eveniment este cea care da cele mai mari batai de cap celor ce se ocupa cu curatenia. Chiar daca participantii de anul acesta s-au dovedit a fi civilizati si au folosit cosurile de gunoi din dotare, provocarile au fost foarte mari pentru angajatii Curatart.
  • Un spatiu deschis si verde. Domeniul Stirbey este altceva, fiind un cadru total diferit de cel cu care sunt obisnuiti angajatii unei firme de curatenie. A trebuit sa se tina cont de fiecare mic detaliu, in asa fel incat sa nu se deranjeze cu nimic natura din jur si sa se foloseasca echipamente profesionale si rapide.

Per total, intregul eveniment s-a desfasurat si s-a incheiat intr-o ordine deplina, Curatart purtand o parte din responsabilitatea acestui succes. Conform numerosilor bloggeri si vloggeri care au fost in public, Summer Well a fost unul dintre cele mai bine organizate evenimente de profil din tara iar acest lucru nu ne face decat sa asteptam cu interes editia urmatoare si un nou weekend ca o vacanta la doar cativa kilometri de Bucuresti.

 

Distribuie articolul 'Curatart a facut curatenie la Summer Well' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Curatart a facut curatenie la Summer Well