De ce maroul este noul negru?

De la nuanta de maro ciocolatiu pana la caramel, trecand si prin cea de maro rece, cea mai in voga nuanta de maro va fi fara doar si poate maroul, care ne duce cu gandul la ciocolata. Iata de ce the brown is really the new black!

Chiar daca nuanta de negru este o nuanta neutral favorita a tuturor, observam ca maroul se impune din ce in ce mai mult in ultima perioada. Dupa ce a fost inlocuit de bej, negrul face loc acum nuantei de maro.

Si nuanta de maro se poate considera ca si nuanta de negru. Alege nuante luminoase, fie ca este vorba despre un maro glasat sau despre o nuanta de caramiziu mai calda. Nuanta de maro este cea care poate pune cel mai bine in valoare tenul, care il incalzeste si care este cea mai hot nuanta a toamnei.

In plus, este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa obtii cea mai sofisticata alura. Alege aceasta nuanta pentru blazerul cu epoleti, gecile din piele sau pantalonii Palazzo. Poti alege insa si sacouri in nuante de caramel, pantaloni sau chiar cizme si botine in aceasta nuanta. Vei obtine astfel cele mai sic tinute de toamna sau de iarna.

Dar, maroul se acorda de minune si cu bijuteriile aurii sau argintii. Si daca nu vrei sa gresesti atunci cand compui tinutele, poti imbina de minune maroul cu negrul pentru cel mai sic si mai neutru look.

Pantalonii in nuante de maro vor arata cel mai bine alaturi de un pulover cu gulerul rulat in nuante mai deschise iar un trenci in nuante de caramel va pune ce mai bine in valoare blugii albastri. Blanita in nuante de maro arata cel mai bine si ea alaturi de o pereche de blugi in nuante mai deschise.

Distribuie articolul 'De ce maroul este noul negru?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For De ce maroul este noul negru?