De ce sa alegi o lada frigorifica?

Lada frigorifica este un pionier in domeniul congelatoarelor profesionale in materie de conservare a alimentelor. Cu un volum generos si cu un spatiu de stocare al alimentelor suficient de mare, este tipul de congelator profesional care se folsoeste in numeroase locatii.

Printre diferitele tipuri de congelatoare profesioniste existente, eziti inca intre un frigider clasic si o lada frigorifica pentru a-ti conserva produsele si alimentele? Iata de ce ar trebui sa alegi o lada frigorifica.

Lada frigorifica ofera o mare capacitate de stocare. Este compacta si are o inaltime destul de mare. Nu ocupa mult spatiu la sol, ocupa mult mai putin spatiu decat fratele sau mai mare, congelatorul clasic insa ofera un spatiu in inaltime exploatabil.

Ofera o mare capacitate de stocare

Cu usile sale culisante sau cu deschidere in partea de sus putem identiifca cu usurinta alimentele care sunt la interior. Lada frigorifica este extrem de apreciata datorita volumului mai important oferit si permite stocarea unui numar mare de alimente, chiar si produse cu un gabarit mai ridicat si alimente congelate de tot genul.

In cazul in care are loc o pana, aceasta retine frigul interior datorita unei autonomii proprii fiecarui model.

Racire adaptata

Cu o capacitate de 100 de litri sau chiar 600 de litri, lada frigorifica poate fi de mai multe tipuri: lada frigorifica profesionala cu racire statica sau lada cu No Frost. In ceea ce priveste racirea statica, temperatura nu este uniforma si concentreaza frigul spre partea de jos. Se formeaza astfel gheata in mod regulat si lada frigorifica necesita dezghetare.

In privinta tehnologiei No Frost, temperatura este mai omogena. Lazile frigorifice cu aceasta tehnologie de racire reduc formarea de gheata ceea ce permite diminuarea consumului de energie.

Alege lada frigorifica potrivita

In majoritatea din cazuri, acest electrocasnic functioneaza non-stop, la fel ca si frigiderul clasic in bucatarie. Consumul de energie pentru congelarea alimentelor este drept urmareun criteriu important.

Pourquoi utiliser un congélateur coffre ?

Distribuie articolul 'De ce sa alegi o lada frigorifica?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For De ce sa alegi o lada frigorifica?