De stiut inainte de a inchiria o masina pe perioada vacantei

Ai discutat deja cu partenerii de calatorie si ati decis sa inchiriati o masina pe perioada vacantei? Atunci este obligatoriu, intai si intai, sa folosesti un comparator de preturi pentru inchirieri auto. Insa trebuie sa recunoastem ca nimeni nu s-a nascut expert in acest domeniu si ca este destul de greu sa alegi o masina de inchiriat chiar daca la prima vedere nu pare atat de greu.

Am pregatit mai jos cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a inchiria o masina pe perioada vacantei.

Indiferent de locul in care te afli inainte de a apela la inchirieri auto asigura-te de faptul ca ai cunostinte de aceste practici si ca le pui in aplicare. Incepe prin a discuta cu compania de asigurari si sa afli daca optiunea de care tu beneficiezi are deja ceva legat de inchiriatul de masini. Ai toate sansele sa obtii acelasi tip de asigurare de la compania cu care colaborezi deja pentru cativa bani in plus.

Inainte de a porni la drum trebuie sa te asiguri de faptul ca in contractul de inchiriere este specificat faptul ca nu exista o limita de distanta pe care o poti parcurge. Asta, pentru a nu te trezi cu o taxa de platit la final. Intereseaza-te de faptul daca poti lua sau nu masina direct din aeroport.

Nu uita de cele trei elemente importante – permisul de conducere, cardul de credit inscriptionat cu numele soferului si voucherul printat (trebuie sa te asiguri de faptul ca pe cardul tau exista fondurile necesare pentru depozitul pe care il solicita compania de la care ai ales sa inchiriezi masina).

In cazul in care intentionezi sa conduci masina si in afara granitelor tarii atunci trebuie sa te interesezi daca furnizorul aplica taxe de frontiera.

Distribuie articolul 'De stiut inainte de a inchiria o masina pe perioada vacantei' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For De stiut inainte de a inchiria o masina pe perioada vacantei