Descopera totul despre atestatele ARR

Descopera totul despre atestatele ARRCa sa poti obtine Atestatul profesional eliberat de Atutoritatea Rutiera Romana trebuie mai intai sa promovezi examenul auto. Practic, examenul consta in in completarea unor chestionare atestat marfa pentru toti soferii care vor sa isi reinnoiasca atestatul de calificare profesionala continua.

   Descopera mai multe despre aceste atestate

Ca sa poti obtine acest atestat trebuie sa sustii un examen mai complex, cu mai multe probe teoretice si practice.  Examenul CPI  are o parte teoretica care contine 3 probe, mai exact un chestionar atestat marfa CPI, studii de caz si intrebari cu raspuns direct.

CPC este un certificat de calificare profesionala continua si are 30 de intrebari tip grila cu patru variante de raspuns din care un singur raspuns este corect, ca sa poti promova acest examen  trebuie sa raspunzi corect la cel putin 21 de intrebari. Timpul alocat pentru acest examen este de 40 de minute.

CPI este un certificat de calificare profesionala initiala.  Examenul in sine contine 40 de intrebari tip grila cu patru variante de raspuns din care un singur raspuns este corect. Pentru acest examen timpul alocat este putin mai mare, mai exact 60 de minute. Un alt examen contine 30 de intrebari cu raspuns direct iar timpul alocat examenului este de 60 de minute.

Ca sa poti promova acest examen trebuie sa raspunzi corect la cel putin 49 de intrebari din totalul de 70. Dupa care trebuie sa realizezi 6 studii de caz. Timpul alocat acestor studii este de 120 minute.

Atestatele ARR sunt necesare pentru toti soferii care transporta marfa sau persoane. Trebuie sa inveti foarte mult ca sa poti promova toate aceste examene mai ales daca locul tau de munca depinde de asta. Pregateste-te intens deoarece doar asa vei reusi sa ai parte de cele mai bune rezultate.

Pana la urma un punctaj mai mare te va face sa arati mult mai bine in ochii superiorilor tai. Descopera mai multe pe i-drpciv.ro .

Distribuie articolul 'Descopera totul despre atestatele ARR' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Descopera totul despre atestatele ARR