Design interior living apartament clasic

Nu conteaza cat de mic sau cat de mare este spatiul caminului vostru, atata timp cat este locul unde puteti fi voi insiva. Desi multa lume decide sa faca schimbari la nivelul unei anumite zone din apartament sau casa, niciodata nu este bine sa incepeti sa parcurgeti acest drum lung si anevoios fara o echipa de specialisti in design interior care sa va indrume in proiectarea intrioara a locuintei amenajate. Daca va doriti o schimbare in cea ce priveste livingul din apartamentul dumneavoastra, este bine sa luati parte la un brainstormimg intens cu o echipa de profesionisti in amenajari interioare. Stilul clasic in cea ce priveste decorul unui living dintr-un apartament va fi cu siguranta o transformare bine venita. Meticulozitatea acordata fiecarei piese, fie de decor sau de mobilier in parte va face diferenta.Design  - interior living - clasic
Desi pentru multi, stilul clasic clasic poate parea usor demodat, acesta va ramane intotdeauna un etalon al bunului gust si al rafinamentului in cea ce priveste amenajarea interioara. Daca totusi vorbim de un apartament, mobilierul ales pentru un living in stilul clasic, nu trebuie sa fie exagerat in cea ce priveste micile sale detalii. Intotdeauna o persoana care prefera stilul clasic de mobilier ar trebui sa aleaga unul din lemn masiv, lucrat impecabil cu picioare ondulate si cu finisaje rafinate. O biblioteca din lemn masiv de pilda va arata spectaculos intr-un living, la fel si o vitrina unde va puteti afisa cele mai deosebite ornamente de ceramica sau chiar colectia de pahare de argint, de ce nu? Parchetul din nou trebuie sa fie unul din lemn masiv, iar canapeaua de preferabil dintr-o stofa de calitate. Daca aveti suficient spatiu pentru o masa si scaune, optati pentru cele din lemn inchis sau deschis cu spatar inalt si tapitate cu materiale fine, precum matasea.
In cea ce priveste nuantele spre care ar trebui sa va orientati pentru un living in stil clasic, expertii in design interior propun tonuri calde de bej si crem. Daca mobilierul pe care l-ati selectionati este unul inchis, atunci peretii trebuie sa fie intr-un ton cat mai deschis. Pentru cei care vor mai mult, accente de auriu in cea ce priveste pernele pentru canapea sau draperiile vor emana cu siguranta un aer usor formal, dar la fel de elegant.
Candelabrele cat mai somptuoase sunt o alta propunere care vine din partea expertilor in amenajari interioare. Asadar daca iti doresti un living in stil clasic, acest candelabru este fara doar si poate piesa de rezistenta. Daca locul din apartament va permite, un semineu este un element care trebuie considerat. Insa, deoarece acesta reprezinta niste costuri care nu sunt pentru buzunarul oricarui, beneficiarul apartamentului se poate juca cu niste tablouri magistrale pictate de mana si alte astfel de piese artistice.

Pentru proiecte si informatii suplimentare vizitati pagina noastra web: http://www.nobili-interior-design.ro

Distribuie articolul 'Design interior living apartament clasic' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Design interior living apartament clasic